Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek anyósom miért a...

Szerintetek anyósom miért a volt menyét partolja ennyire?

Figyelt kérdés

Anyósom az elejétől kezdve meg se probalt igazán elfogadni se apósom.pedig nem artottsm nekik de ők ezek ellenére a volt menyuket hivogattak kávéra meg vele buliztak meg nem rég oda költözött a barátom volt nője anyosomek szomszedjaba. Azt tudni kell hogy tiz évet voltak együtt meg szuletett egy lanyuk abból a kapcsolatbol.

Meg hát elég érdekesen ért beget a kapcsolatuk mivel a nő megcsalta amiről amyosom is tudott de érdekes módon nem érdekelte a helyzet. Akkor is az ő partján áll.

2016. ápr. 26. 09:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%
Az unokájának az anyja, még jó, hogy tartják a kapcsolatot.
2016. ápr. 26. 16:05
 12/12 anonim ***** válasza:
63%

Én is tartottam anyóssal a kapcsolatot válás után, rendszeresen vittem hozzá az unokákat. Nem annyira szeretetből (bár nem is utáltuk egymást), egyszerűen csak mindketten így tartottuk helyesnek és természetesnek, az unokákkal szerették egymást, köztünk is volt egyfajta kapocs 15 évnyi házasság után. A volt férjem új barátnőjéről hallani sem akart, úgy tett, mintha nem is létezne, hiába mondtam el neki, hogy engem nem zavar, mi lezártuk a kapcsolatunkat, a fia szabad ember, természetes, hogy továbblép és nem akar egyedül maradni. Neki én voltam a családtag, szerintem folyamatosan reménykedett, hogy újra összejövünk.

Vannak ilyen emberek, akik nem tudják elfogadni a változást, sok idő kell, amíg (talán) meggondolják magukat.

2016. ápr. 26. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!