Normális? Anyós hazaköltöztetné a férjem ezért?
Férjem múlt héten eltörte az egyik combcsontját és a másik lábán a bokáját. Műtötték,tegnap engedték haza. Felkelni nem tud,sok hétig egyedül nem is fog.
Melóban nem vehetek ki 2 hónap szabit,de megoldjuk,8 ig itthon vagyok,délben hazajövök 1ig,4 után itthon vagyok. Ha munkaidőben kell neki bármi egyik szomszéd gyeden levő gyógymasszőr,ő egyébként is fog átjárni tornáztatni,hívható lesz bármi apróságért,ha nincs itthon,akkor 2vel arrébb lakik a nyugdijas exgyerekorvosunk,ő is segít.
Anyós egy hete azért visít,szó szerint,hogy ő viszi haza a férjem,napi 24órás segítség kell neki,ő meg tudja oldani,a férjem is biztos csak miattam nem hozzá vitette magát haza. Hozzáteszem,anyós 130 kmre lakik,átbeszéltük a férjemmel,ott nincs olyan gyógytornász akit ismer és naponta tud jönni és engem se csak hétvégén akar látni.
Holnap szerintem veszek két uj sim kártyát,mert anyós óránként telefonál...
Nem használt hogy a férjem elmondta hogy igy lesz és kész,itthon lábadozik,látogatókat fogad.
Tényleg óránként telefonált ujabb és ujabb indokkal hogy miért döntsön másképp,nekem meg hogy felelőtlen vagyok,miattam lesz baja,stb,igy most kikapcsoltuk a telefonokat.
Egyébként én is haza tudok jönni ha baj van,kocsival 5 percre dolgozom,főnöknek szóltam előfordulhat hogy el kell rohannom. De ha csak pisilni kell segiteni,akkor arra itt a szomszéd.
A telefon kikapcsolásán kívül mást nem nagyon tehettek. Szerintem ügyesen megoldjátok a dolgot, nem szükséges elutaznia a férjednek.
Lehet érvelni, hogy neki fontosabbak az állatai, mint a fia.. Megnézném mit reagál rá. :D
Kitartás! Bár kinézném belőle, hogy beállít hozzátok, hogy elvigye a kicsi fiát. Nos ekkor, szépen elküldeném őt, hogy megoldjuk a gondozását itt, akkor is ha ő nem hajlandó segíteni helyben.
Nagy részét megoldjátok ti magatok, vagy a segítők.
Pisilni ott a kacsa... de erről jutott eszembe: mi van, ha nem pisilni kell?
Ahhoz hogy kel fel?
"Csaak azt nem értem, hogy egy kérdést miért kell lepontozni a majmoknak"
Kedves majom!
itt senki sem tudja a "kérdést" lepontozni!!
Maximum a hü.ye válaszodat!
A válaszom volt egy kérdés, te ostoba...
látom az értő olvasás is problémát jelent... és én lennék a majom? :D
aha, persze...
általános iskolás is felfogja, amit írtam, de te legyél büszke magadra, hogy neked nem ment, kis hülye :D
Segít neki pisilni a gyeden levő (=nőnemű és fiatal) gyógymasszőr szomszéd? Nem hangzik rosszul! :DDDD
Na, komolyra fordítva a szót: nem neked kell meggyőznöd az anyóst, hanem a férjednek! Egyrészt ő az érintett, másrészt a saját anyjával mindenki könnyebben szót ért, mint az anyósával. Ha ilyen természetű az anyja, akkor biztos nem ez lesz az első vita közöttük. Másrészt a saját fiától inkább elfogadja egy anya, hogy nem kell a segítsége, de a menyétől hallva tényleg képzelheti úgy, hogy csak te nem akarod, hogy eljöjjön a férjed.
Ha hajlandó lenne otthagyni pár napra az állatait, akkor lenne benne ráció, hogy néhány napot ott legyen a fiánál. Ha netán később így dönt, kedves kérdező, ez ellen ne ágálj.
Valamelyik idióta írta a gyerekorvos segítségére utalva, hogy nem lenne képe egy idegent ugráltatni. Ez úgy marhaság, ahogy van. Nyilván vagy fizetnek érte, vagy viszontszívességet tesznek neki. Felnőtt embereknél ez így szokás.
A szomszéd gyeden levő anyuka boldog jázasságban él,ahogy mi is, így biztos vagyok benne hogy semmi szexuális jellege nincs a dolognak.
Főképp hogy a férjem játssza a szégyellőst,így üvegbe pisilt mikor nem voltam itthon :D
Egyébként gyógytornáért rendes pénzt adok,gyerekorvos egyben barát is,segítünk mi is ahol tudunk,ma ebéd után hívás nélkül jött és itt volt mig hazaértem,ha jól értettem holnap sakkot is hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!