Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek sem segit otthon a...

Nektek sem segit otthon a párotok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy a párommal itt élünk édesapámnál(enyém a ház,apu haszonélvező).Nyáron lesz egy éve.A gond az,hogy édesapám a háta mögött a párom.Az ok:nem segit vagyis lusta egy ember.

Párom napi 8 órát dolgozik(hétvége szabad,de mellékállásban néha hétvégén is dolgozik)váltott műszakban:6-13 és 13-20 óráig.Édesapám nehezményezi,hogy nem segit neki:lásd kertben való segédkezés,szoba tisztántartása.Való igaz,édesapám nehéz eset,magának való és néha(?)goromba.Az is igaz,barátom nem megy oda megkérdezni,segithet-e.Kb.azt csinálja,hogy hazajön,eszik,lefürdik és cigizik.Apám ezt látja,én ma(is)fogok a fejével beszélni,hogy segithetne neki.A kérdésem az,hogyan győzzem meg páromat???Apám 63 lesz,már ő se birja egyedül a kertet,én dolgozok.

Szeretem a párom,tényleg kényelmes ember,de én is,de én azért többet segitek.

Nem fogom elhagyni meg ilyesmi(apám rendesen oltogatja háta mögött)mert szeretem

2016. ápr. 13. 13:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudom, hogy van ez...

Én dolgoztam nő létemre napi 12 órában, mégis volt időm arra, hogy ne egyen meg a retek.Pedig bizony én is lezuhanyoztam, ettem, és még ennek a tetejébe dohányoztam/dohányzok is.

Most is dolgozom, sőt mostmár gyerekem is van, szóval nem szabad párhuzamot vonni a munka és az otthoni teendők között.Mindkettőt meg kell, és meg is lehet csinálni.

Ezt magyarázd el a párodnak.

2016. ápr. 13. 14:09
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
szóval a párod ott lebzsel, de semmit sem csinál. nos miért nem beszélsz vele? hogy segít vagy elmegy?!
2016. ápr. 13. 14:17
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Itt a jövőd: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. gyerek után, évekkel később...

(a második oldalon részletezi a kérdező, milyen is a párja)

2016. ápr. 13. 14:17
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Szóval van egy pasid aki élvezi hogy a házatokban lakhat, cselédjei vagytok, és neked ez így rendben van?

Nem, nem fog megváltozni. Persze lehet vele beszélni erről, hátha mégis hatni lehet rá valahogy. De általában aki lusta az olyan is marad amíg van aki kiszolgálja.

2016. ápr. 13. 14:20
 15/26 anonim ***** válasza:
22%
Nézd, az emberek szokásai eltérők, nem kell ráerőltetni senkire a mi szokásunkat és a mi kedvtelésünket sem. Ha a párod nem szeret a kertben bajlódni,akkor nem kell ráerőltetni.
2016. ápr. 13. 15:06
 16/26 anonim ***** válasza:
68%
Hát, az én férjem ennél többet dolgozik, mégis segít itthon, ez sosem kérdés. Ha épp nincs kint férfidolog, akkor bent a háztartással. Ameddig tennivaló van, addig mindketten csináljuk. Ez ilyen egyszerű. Illene a párodnak is segítenie.
2016. ápr. 13. 15:07
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Értjük hogy szereted, de tényleg azok a kilátások sac/kb, amit belinkelt egy válaszoló..
2016. ápr. 13. 15:29
 18/26 anonim ***** válasza:
30%
Miért van az hogy a normális választ is lepontozzátok?
2016. ápr. 13. 15:35
 19/26 anonim ***** válasza:
87%
Te 15-ös, mutass már nekem egy olyan embert, akinek a házimunka kedvtelés...
2016. ápr. 13. 15:41
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nem akarok rosszindulatú lenni, de ha lenne később gyereketek, és ő mivel már most is előtérbe helyezi magát, mint aki feláldozza magát a munka oltárán, szerinted később mi lesz? 1 pofon neked, 1 a gyereknek, mert az épp sír, nyüzsög...ha neked ez kell, nagyon szeresd, de ne gyere ide, ha ápolgatni kell a lelked.
2016. ápr. 13. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!