Nektek sem segit otthon a párotok?
Az a helyzet,hogy a párommal itt élünk édesapámnál(enyém a ház,apu haszonélvező).Nyáron lesz egy éve.A gond az,hogy édesapám a háta mögött a párom.Az ok:nem segit vagyis lusta egy ember.
Párom napi 8 órát dolgozik(hétvége szabad,de mellékállásban néha hétvégén is dolgozik)váltott műszakban:6-13 és 13-20 óráig.Édesapám nehezményezi,hogy nem segit neki:lásd kertben való segédkezés,szoba tisztántartása.Való igaz,édesapám nehéz eset,magának való és néha(?)goromba.Az is igaz,barátom nem megy oda megkérdezni,segithet-e.Kb.azt csinálja,hogy hazajön,eszik,lefürdik és cigizik.Apám ezt látja,én ma(is)fogok a fejével beszélni,hogy segithetne neki.A kérdésem az,hogyan győzzem meg páromat???Apám 63 lesz,már ő se birja egyedül a kertet,én dolgozok.
Szeretem a párom,tényleg kényelmes ember,de én is,de én azért többet segitek.
Nem fogom elhagyni meg ilyesmi(apám rendesen oltogatja háta mögött)mert szeretem
Nem tudom, hogy van ez...
Én dolgoztam nő létemre napi 12 órában, mégis volt időm arra, hogy ne egyen meg a retek.Pedig bizony én is lezuhanyoztam, ettem, és még ennek a tetejébe dohányoztam/dohányzok is.
Most is dolgozom, sőt mostmár gyerekem is van, szóval nem szabad párhuzamot vonni a munka és az otthoni teendők között.Mindkettőt meg kell, és meg is lehet csinálni.
Ezt magyarázd el a párodnak.
Kérdező! Itt a jövőd: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. gyerek után, évekkel később...
(a második oldalon részletezi a kérdező, milyen is a párja)
Szóval van egy pasid aki élvezi hogy a házatokban lakhat, cselédjei vagytok, és neked ez így rendben van?
Nem, nem fog megváltozni. Persze lehet vele beszélni erről, hátha mégis hatni lehet rá valahogy. De általában aki lusta az olyan is marad amíg van aki kiszolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!