Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az "anyósom-apósom" paraszt!...

Az "anyósom-apósom" paraszt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2,5 éve vagyunk együtt a párommal, igazi anyuci pici fia, az a véntyúk állandóan hívja, vagy smst ír neki, hogy mit csinál, menjen ide-oda vagy menjen haza takarítani (hozzá teszem a párom ugrik egyből)

Én nagyon sokat segítettem a családjának, anyagilag is, mégis bunkón viselkednek velem, jelenleg 3 hónapja, hogy kitiltottak maguktól, mert veszekedett velem a párom és leszidtam, hogy ahelyett, hogy velem így veszekszik a munkahelyén nyissa ki a száját (az volt a vita tárgya, hogy töketlen és hagyja, hogy csak úgy vonjanak a fizetéséből) drága após meghallotta mindenféle gazdag ringyónak elhordott és megmondta, hogy takarodjak innen (abban a hitben élnek, hogy eszem a fiúk pénzét....vicc mert 2szer annyit keresek,minek kellene nekem)

És ha ez sem lenne elég a párom távoli rokonai is tudták már ezt és egy hete felhívtak, hogy sajnálnak engem próbáltak megvédeni, de tényleg jobban teszem, ha elkerülöm, őket és majd a párom jön inkább hozzánk. Ezzel csak az a baj, hogy ő 3 műszakban dolgozik és 40 perce lakunk egymástól így neki az tényleg nagy fáradtság, hogy munka után még bringára üljön.

A szüleim teljesen kiakadva állnak ezekelőtt és nekik pedig zavaró, hogy a párom nem áll ki mellettem és ennek hangot is adnak. Elég nagy a baj, vicc, hogy nem tudunk találkozni sem

Mit tegyek? 22l

2016. ápr. 5. 18:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
21%
40 perc-es táv az kifogás, semmi más.
2016. ápr. 8. 08:53
 22/27 anonim ***** válasza:
85%

fenét nagy távolság, próbáld már ki, 40 perc oda, 40 perc vissza, munka után, fáradtan.

még kocsival se, nem hogy biciklivel!

vagy csináld, ha szerinted olyan kellemes.

2016. ápr. 8. 11:36
 23/27 omba ***** válasza:
64%
" a párom nem áll ki mellettem " - itt a vége... az összes többi körülmény viszonylag mellékes.
2016. ápr. 10. 22:38
 24/27 anonim ***** válasza:

"de tényleg jobban teszem, ha elkerülöm, őket és majd a párom jön inkább hozzánk. Ezzel csak az a baj, hogy ő 3 műszakban dolgozik és 40 perce lakunk egymástól így neki az tényleg nagy fáradtság, hogy munka után még bringára üljön."

Dobjatok már össze neki egy robogót, vagy egy elektromos cajgát, ha nincs jogsija!

Azt' akkor 10 perc alatt nálad lehet bármikor, hóttfáradtan is... Ennyi élhetetlen embert. Pfff...

2016. ápr. 14. 19:01
 25/27 anonim ***** válasza:

#22-es

Én kábé 2*40 perceket megyek motorral nap, mint nap.

A fagyokat kivéve azért nem egy überhűha dolog.

2016. ápr. 14. 19:04
 26/27 anonim ***** válasza:
82%

A húgom egy végtelenül kedves béketűrő emberke.Évekig jegyese volt a férjének.Anyuci pici fia aki ráadásul kései gyerek,anyuci lelkiterrorban nevelte fel.A házasságkötésük után mérgesedett el a dolog,beszólások: Sosem vett volna el ha én nem engedem meg neki...stb..Nyelt és nyelt.Aztán lett egy gyerekük,anyós már a terhesség alatt szidta szurkálta(terhességi hányás-ne hagyd el magad,olyan vagy mint egy nyugágy,összecsuklasz...Stb.)

Bárhányszor panaszkodott a férjének azt kapta anyám sajnos ilyen de mit tehetek,biztos nem akar rosszat...Pfffff...A tesóm csak fogyott és fogyott,aztán a sarkára állt,elköltöztek egy másik városba.Jól fizető fix állása van a gyed mellett,a pasi van otthon a kicsivel..Eredmény:

Mama minden hétre kitalál valamit amiért a pici fiú ugrik,rohan,nincs munkája igy a tesóm tankolja a saját meg az ő kocsiját is,nem győz sittert ugrasztani vagy gyorsan szabit vesz ki....Lassan megy tönkre,sokáig csak én láttam mert mindennap beszélünk.Mostanra mások is észrevették mert elfogy fizikailag testileg is..Érlelődik a válás de még hisz benne hogy ez megoldható.Majdcsak elpatkol a vén szatyor!Én tartom magam hogy ne menjek oda és ne tapossam meg azt a szemetet aki ezt teszi vele!Az anyjával együtt!

Addig menekülj amig teheted.

2016. máj. 2. 12:38
 27/27 anonim ***** válasza:
fogd be őket szántani, arra való a földműves
2023. márc. 18. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!