Mit csináljak, hogy anyósom ne vegye észre, hogy utálom?
Tök egyszerű.
Kedves Xy, értékelem a segítő szándékod, de köszönöm, boldogulok, ha valamilyen tanácsra lesz szükségem, akkor majd kérdezek. A látogatásaidnak nagyon örülünk, de légyszíves ekkor és ekkor ne gyere, helyette ekkor és ekkor gyere.
Én is azt mondtam,hogy csak akkor jöjjön ha itt van a párom is. De úgy is sok belőle.
Az olyanok miatt utáltam meg,hogy jött a múltkor hozzánk és mondta,hogy a (4 hetes csecsemő) mindig alszik amikor ő jön, szóval ő most megy és felkelti,mert látni akarja.(A fiam egyébként hasfájós és örülök ha sikerül elaltatni.) Mondtam neki,hogy nem kell felkelteni, ő meg megy be és onnan kiabál,hogy jajj nem kelti ő csak megnézi. Mondanom,sem kell hogy a gyerek egyből felkelt.
Már most minden alkalommal elmondja, hogy majd ha megnő ő megtanítja verekedni. Hiába mondom, hogy nem kell erőszakra tanítani ő folyamatosan elmondja.
Élvezi hogy idegesít és azért is mindent úgy mond vagy csinál ahogy én nem akarom.
Tok mindegy hány éves vagy, addig amig gyerekként viselkedsz, úgy is fog veled bánni. Ha valami nem tetszik, akkor határozottan mondd meg!
Ha felkelti a gyerekedet, akkor udvariasan kikiséred. Ha zavar, akkor kérd meg, hogy most hagyjon benneteket pihenni.
Egyet tudatosíts benne, hogy te vagy az anya, te döntesz. Ha ráhagysz dolgokat, attól csak vérszemet kap, és egyre jobban rátok telepszik.
Ha nála laktok, akkor pedig ne csodálkozz, ha irányítani próbál, hiszen már eleve rá vagytok utalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!