Ugye nem csak nekem van paraszt anyósom és apósom?
Figyelt kérdés
Mindkettő alkoholista,mi szépen élünk ők mégis állandóan piszkálnak.8éves gyerekem van,nem engedem hozzájuk mert azt mondta utálja a gyereket és szájon is vágta.Nem beszámíthatóak ölik,verik egymást,minket hívogatnak zaklatnak.Egyszerűen utálom őket.
Üdvözöllek a körben:) Nekem is ilyen anyósom apósom van, annyi különbséggel, hogy nincs gyerekünk, és én nem járok hozzájuk. ( A páros se szívesen, csak néha néha hazaszalad) Hogy ölik e egymást azt nem tudom, de nagy ugatásokat szoktak csapni. Én se fogom hozzájuk engedni a gyerekemet ( ha lesznek) 8 év alatt egyszer találkoztam anyósommal, apósomat néhányszor láttam, de nem bizti hogy megismerném őket az utcán. De szép is, ha az embernek nincs apósa anyósa :)))))
2008. máj. 8. 18:26
2/14 anonim válasza:
az előbb páromat akartam írni:) nem párost::D
2008. máj. 8. 18:26
3/14 anonim válasza:
hát annyira nem jó após anyós nélkül. férjnél voltam és az 5 év alatt 2 anyosomat temettem el (egyik sem volt hú de közeli meg nagyon aranyos, de elég rossz volt)
aztán mostani páromnak tündéri szülei vannak akik igazán rendes emberek, de 600 km-re laknak, a szüleim 1000-re . olyan jó lenne ha itt lennének a közelben.
2008. máj. 8. 18:45
4/14 anonim válasza:
Akkor én nagyon szerencsés vagyok. Az enyémek tündériek!
2008. máj. 8. 20:16
5/14 anonim válasza:
Apósomat sosem láttam,anyósom meg egy szemét k..va!Nem vagy egyedül...
2008. máj. 8. 21:49
6/14 anonim válasza:
Én aposomat nem ismertem,de ivott mint az állatt.Anyosom nem iszik de egy bunkó paraszt.Ezt máshogy nem tudom kifejezni.
2008. máj. 9. 09:59
7/14 anonim válasza:
Szia.
Ùgy látszik a többségünknek nincsen szerencséje.Èn sem igazán csípem az enyémet.Egy hónapban kb.egyszer megyek hozzájuk,van hogy még egyszer sem.Régebben elég sokat ba´ntott szóbal,és ö azt hiszi,hogy én mindent elfelejtettem.Hát sajnos az ilyen "béka"kifejeze´seket nem lehet.Álltalában a fiu´s anyuka´k ilyenek.A fe´rjem szereti a szüleimet,meg szerintem is tök ó fejek.Bár az anyósom lenne olyan mint a szüleim.Csak sajna a szüleim 1000km-re laknak,anyósom meg velünk egy városban.
Fel a fejjel.
2008. máj. 9. 15:53
8/14 anonim válasza:
Az én anyosom uralkodik az egész családon ,a férjemet ugráltatja,egyszoval nagyon szemét.Tudom h a férjem a hibás,mert egyetlen szavára ugrik.Nem tud választani az anyja és kőztem.Nehéz igy kiszolgáltatva.Nem lakunk eggyütt szerencsére,de elég kőyel.Kb 2-3 naponta látom a pofáját.
2008. máj. 12. 09:34
9/14 A kérdező kommentje:
Jó hogy nem vagyok egyedül,bár ez szar dolog. Hát szenvedjünk tovább.
2008. máj. 13. 19:07
10/14 anonim válasza:
Részvétem! Az én anyósomnak is kilóg a kapanyél a szájából az biztos. Nem lehet sehol sem megjelenni vele, mert mindenhol leéget a beszólásaival. A legszebb, hogy most babát várunk, és most ez a téma, ahová csak megyünk. De ezzel is bánt, teszi a megjegyzéseit, ami nagyon bánt. Utálja az egész család, a testvérei nem is beszélnek vele, minket a párommal imádnak. Főleg, hogy kismama vagyok, az összes nagynéni, meg keresztszülő agyonra kényeztet. Kérdeztem is tőle, hogy lehet hogy az anyja ilyen bunkó, a testvérei meg kultúrált emberek? Szegény párom nem tudott mit mondani, de már neki is nagyon felmegy néha a pumpa. Úgyhogy teljesen megértelek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!