Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A sógornőm ok nélkül gyűlöl...

A sógornőm ok nélkül gyűlöl hogyan tudnám elviselni?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, hogy miért, de még kommunikálni se lehet vele. Az a problémám,hogy még leszűkíteni se tudom vele a találkozásokat, mert közös vállalkozásunk van velük. Csak engem már annyira bosszant, hogy sokszor ezen rágódok. Meg sem lehet vele beszélni, mert nem változtat semmin. Egyszerűen frászt kapok,amikor vele kell együtt lennem, kínos csendek, érzem, hogy a szeme sarkából méreget, de ha hozzá szólok olykor, akkor rám se néz, bevörösödik amikor meglát és kb csak velem ilyen. Annyira zavar,tudom, hogy nem kéne vele foglalkoznom de én érzékeny vagyok az ilyenekre.
2016. márc. 30. 08:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

Gondolom a férjed meg ő csinálta anno a vállalkozást és te később kerültél a képbe ugye?

Ha így van akkor félti a pénzt, és a vállalkozást nehogy lenyúld őket.

Ha ez a helyzet ezen csak az idő segít amíg ki nem ismer téged.

2016. márc. 30. 10:58
 12/13 anonim ***** válasza:
15%
Ne rendezd át a húsait a hűtőben és minden rendben lesz.
2016. márc. 30. 22:00
 13/13 anonim ***** válasza:
42%

Lehet, hogy valójában te gyűlölöd őt, és emiatt azonnal előítélettel fogadod minden megnyilvánulását, ami egy normális beszéded is utálatos színben tüntet fel a fejedben.

Mivel bele nem látsz, magadban kell elkezdened a dolgokat helyrerakni. Tedd fel magadban a kérdést, hogy te utálod -e őt, vagy sem. Az unszimpátia általában kölcsönös.

Ha utálod, tedd fel a kérdést, hogy ez miért van. Adott esetben beszéld meg vele, hogy mi nem tetszik neked vele kapcsolatban. Esetleg ő is elmondja az ő verzióját, hogy neked miben kéne változtatnod. Ezt a frontális megmondást azonban sokan kerülik, inkább áskálódnak tovább.

Ha nem utálnád, akkor el tudnád viselni és elfogadni olyannak, amilyen. Nem tépni magad belülről olyan dolgokért, amikért nem te vagy a felelős, hanem ő.

2016. ápr. 22. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!