Már nem nagyon birom tovább! Depressziós lettem?
Már nem nagyon birom tovább!
Párkapcsolatan élek már 2 éve,az anyosomnál élünk.
A barátom nem dolgozik egésznap játszik,én gürizek reggeltől estig,hogy legyen ide kaja véve stb 5.en laktunk együtt,Én a párommal anyosom+a tesoja a barátomnak meg a párja...
Ők sem dolgoztak
A lakás elvan maradva több mint 700.000 ft tartozás van a lakáson.
Kb 3 nappal ezelött kidobta anyosom akik itt laktak a fiát meg a barátnöjét,mert nem fizetnek ide semmit és csak esznek
Viszont itt jön az én depresszióm,és szomoruságom.
Mivel anyosom se a barátom nem dolgozik,igy nekem kel kifizetni a lakást,hogy kine dobjanak innen.
Húsvétra bevásároltam 40 000 ft kaját semmi köszönömöt nem kaptam hisz ez a természetes.Kb 3 napja aludni nem tudok nincs kedvem semmihez ezen jár az eszem minden percben...
A barátom észre sem veszi,hogy nagyon magamba vagyok fordulva
És az anyósom engem ba...szogat,hogy mi lessz mennyek dolgozni és adjam neki oda amit keresek megy a lakásba ,nem vehetsz magadnak semmit!
Ma már annyira ideges lettem,hogy belázasodtam láttam ez nem tetszett anyosomnak.
Szerintetek jogos,hogy ez miatt magam alatt vagyok?
Bocsánat a helyesírási hibákárt telorol irtam.
A következőt tenném:
Munka után szépen hazamennék anyósékhoz, összepakolnám a kis holmimat, akár akkor amikor már alszanak. Vennék ki szabadnapot másnapra, odahívnék 1-2 barátot, és szépen elcuccolnék haza, vagy addig is míg nem tudod hova menj ha a szüleidhez nem tudsz, akkor keresnék egy barátot ahol pár napig ott lehetek. Erről természetesen nem tájékoztatnám előre sem anyósom, sem a párom. Ha költözés közben szólnak hozzám, vagy csesztetnek, nem is reagálnék, számukat letiltanám a telefonomban, hogy el se tudjanak érni onnantól. Szedd már össze magad kérdező! Hogy lehet így élni 2 éve??? Ne csodálkozz ha depressziós vagy, mikor tulajdonképpen hagyod, hogy semminek nézzenek, meg odaadod az összes pénzed. Nem tudom még mi tart ott téged ennél a családnál, de ha nem lépsz akkor ne csodálkozz, hogy egyre mélyebbre süllyedsz..
úristen.
ezt ne tűrd tovább, egy nappal sem. mindjárt itt az elseje, kapsz fizetést. le ne vedd a számládról, hanem csak akkor,hogyha találtál egy kis albérletet. ha más nincs, akkor átmenetileg egyetemistákhoz is költözhetsz, szobát bérelve. szóval , bérelj ki egy szobát. majd a cuccaidat pakold össze és költözz át az albérletbe. én nem is mondanék addig semmit, amíg át nem költöztem. utána meg leülsz a barátoddal, elmondod neki, hogy miért szakítasz vele. a címedet NE hagyd meg neki.
anyóssal szerintem nem kell közölni, még ennyit sem érdemel.majd a barátod elmondja neki.
de megjegyzem, hogy a barátod sem különb. nem dolgozik, egész nap játszik. elvárja, hogy kvázi te tartsd el őt és a családját. ez egyátalán nem normális. de bárkit megkérdezhetsz róla.
menekülj! szakítsd meg velük a kapcsolatot és keress normális társat!
így nincs jövőd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!