Önző feleség vagyok?
Anyósom szerint kihasználóm a fiát (sógornőm mondta el). Van egy majd egy éves lányunk akire heti kb 3 délután az édesapja "vigyázz".
Ugy gondoltam kihasználóm ezt a 3 evet es képzem magam, hogy ha majd visszamegyek dolgozni lehetőségem legyen egy jobb pozícióra.
Heti egy délután jogázni is járok. Szerintem ezek nem olyan dolgok amik miatt rossz anya/feleség lennék.
Anyósomnak az a problémája, hogy munka után a fejem "siet" haza. Családi vállakozás. Igazából nem az a gond, hogy a szülei vágynak a társaságara csupán az zavarja őket, hogy haza siet es nem máshova.
A férjem is eljár néha focizni, úszni de ő ritkábban, inkább szeret otthon lenni.
#20, beszélsz itt össze-vissza. A kérdés az volt, hogy önző-e attól, hogy otthon gyereket nevelő anyától önzőség-e, ha közben tanfolyamokra jár, - te meg itt magát a gyerekvállalást fikázod, valami zavaros munkaerőpaci magyarázatokkal...
Nem tudom, hogy csalódott munkaadó vagy-e, vagy munkanélküli nő, akit azzal ráznak le, hogy nem veszik fel, mert a szülő nők betöltötték az összes állást.
(Ha ilyet mondanak, az kamu, nem kell elhinni, ha kell munkaerő akkor kell, ha kell valaki, akkor kell, ha nem nem, akkor mondanak neki valamit.)
Ezt meg nem tudom, kinek szól:
"Akkor légyszi ne pazaroljátok ...időtöket" - én leírtam a személyes viszonyomat az ügyhöz.
Dehogy vagy önző. :) Az anyós korlátolt és valószínűleg primitív gondolkodású.
Nem a Szent Sparheltre esküdtél föl hogy mostantól férjed meg a gyerek mellett folyton a helyed. :D Ne hagyd hogy a jól működő dolgaitokat elrontsa az anyós.Anyóssal ritkítani a találkákat.
Örülj inkább hogy a férjed ilyen normális,mert itt a fórumon egy csomó olyat olvasni hogy a férj nem hajlandó a gyerekre vigyázni/lusta férj stb.....
11 ev munkaviszony utan mentem el szulni.
2 azaz ketto munkahelyem volt, 5 es itt 6 èv.
Megbeszeltem a fonokommel, hogy mikor megyek vissza dolgozni. tudnak arrol is, hogy tovabb kepzem magam, ennek nagyon orulnek es varnak vissza.
De akkor kinek és minek bizonygatsz itt?
Idegenektől vársz megerősítést?
Valami biztos nem kerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!