Önző feleség vagyok?
Anyósom szerint kihasználóm a fiát (sógornőm mondta el). Van egy majd egy éves lányunk akire heti kb 3 délután az édesapja "vigyázz".
Ugy gondoltam kihasználóm ezt a 3 evet es képzem magam, hogy ha majd visszamegyek dolgozni lehetőségem legyen egy jobb pozícióra.
Heti egy délután jogázni is járok. Szerintem ezek nem olyan dolgok amik miatt rossz anya/feleség lennék.
Anyósomnak az a problémája, hogy munka után a fejem "siet" haza. Családi vállakozás. Igazából nem az a gond, hogy a szülei vágynak a társaságara csupán az zavarja őket, hogy haza siet es nem máshova.
A férjem is eljár néha focizni, úszni de ő ritkábban, inkább szeret otthon lenni.
Amíg te is dolgozol (vagy fogsz) addig nincs gond.
Persze lehet, hogy önző vagy, nagyon gyakori.
Itt csak a te verziódat ismerhettük meg a másik félét nem. Ez kevés ahhoz, hogy bárki találgatásokba bocsátkozzon.
Úgy tűnik, hogy egy jól működő, boldog család vagytok. Gondolom, te gyed-en vagy, esetleg gyes-en.
AZ, hogy képzed magad, az jó dolog, sőt dicséretes.
Van egy idióta anyósod is, de ha belegondolsz abba, hogy mindenhol van valamilyen probléma, akkor végül is láthatod, hogy ez nem is olyan nagy gond..
Legfeljebb kérdezz rá, az anyósra, hogy fáj neki, hogy boldogok vagytok?
Szerintem nincs ezzel gond. Még csak azt se lehet mondani, hogy szórakozol, hiszen képzed magad. A testmozgás is fontos.
A párod szólt volna, ha baja lenne a rendszerrel, biztos ő is örül, hogy együtt lehet a kisgyerekkel.
Ne törődj ezekkel a dolgokkal, amíg a szemedbe nem mondják.
Ha esetleg a szemedbe mondják anyósék, közöld velük, hogy nem értesz egyet, és nem az ő dolguk. Te se tartasz se nekik, se a család többi tagjánal előadást arról, hogy hogy éljék az életük, szóval az fair, ha ők se okoskodnak.
Anyós simán idióta, azt se akarja elfogadni, hogy ti egy MÁSIK család vagytok...
Én négy gyerek apjaként minden pillanatot bánok, amikor velük lehettem volna, de ehelyett valami mást csináltam.. Mi az hogy "vigyáz"a gyerekre? Az apja, szerintem tökre élvezik a közös időt... neked meg teljesen igazad van, hogy nem tunyulsz bele a GYES/GYED időszakba.
#17, a gyereknevelés nem "ürügy" az egyik legszebb, legjobb, és leghasznosabb dolog a világon - hátha majd lesz egyszer neked is ilyen élményed.
A világon senkivel nem csesz ki valaki, ha ezzel foglalkozik, - és ha e mellett még mással is, az csak jó.
Anyós ebbe miért akar bekavarni? Leírásod alapján békés harmóniában éltek, te is kijárhatsz néha, a férjed is, a gyerekkel lenni nem büntetés...
Rémes emberek vannak.
Nekem is vannak felnőtt gyerekeim, eszembe nem jutna a párkapcsolatukba ilyen szinten beleszólni. Ha kérdeznek, elmondom, mit gondolok - ja és nekik: bele az arcukba egyenesen... nem használunk közvetítőket, hírvivőket.
"#17, a gyereknevelés nem "ürügy" az egyik legszebb, legjobb, és leghasznosabb dolog a világon - hátha majd lesz egyszer neked is ilyen élményed.
A világon senkivel nem csesz ki valaki, ha ezzel foglalkozik, - és ha e mellett még mással is, az csak jó."
Akkor légyszi ne pazaroljátok a legszebb, leghasznosabb dolog előtt arra az időtöket, hogy felvetetitek magatokat egy melóhelyre, majd fél év múlva mentek szülni, vagy legalább ne magyarázd, hogy nem kicseszés egy másik nővel, ha azért nem kap állást, mert a cég addigi összes női alkalmazottja pár hónap után meglépett legszebb, leghasznosabb dolgot végezni és vissza se nézett évekig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!