12 hetes terhes vagyok,voltam uh itthon kérdezték mi volt mondtam h minden rendben lehetett látni ahogy jár a keze lába, szopizza ujját elfordult após örült várja bár neki nem vérszerinti unokája lesz,anyós meg elkezdte h ilyenkor biztos még nemmozog azt csak születés után,mondom neki orvos is mondta kis aktivka aztmondta másra mondta,szerinte a szive is csak születés után kezd el verni,és nemnormális h már olyan korán elkezdett neki verni, ilyenkor totál elveszi a kedvem, és szerinte neki van igaza mert már szült igaz 30 éve már és akkor nem volt még ien fejlett az orvoslás
Tudom hoy nem leszek népszerü a válaszommal, de esetleg vidd magaddal uhra, had lássa a saját szemével.
Az én anyósom se kutya, de anyut is, öt is elvittem egy egy 4d-re, mivel ugye mikor ök szültek ilyet elképzelni se lehetett még...
Vagy mosolyogj, bólogass, hogy jólvananyuka.
Vitába szállni esélytelen velük ;)
2016. márc. 7. 19:45
13/21 anonim válasza:
Mondom, hogy kamu az egész. 1983 óta végeznek nálunk magzati UH-vizsgálatot, CTG-t (most NST) is használtak már 30 évvel ezelőtt, a magzatmozgásokról nem is beszélve - a terhesgondozás kötelező része már vagy 100 éve, hogy minimum megkérdezik róla a kismamát. Kizárt dolog, hogy egy nő, aki szült gyereket, ekkora baromságot mondjon.
2016. márc. 7. 20:01
14/21 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu kérdés majd 34 éve szült,akkor volt 19 éves amt eddig elmondott,nemérdekelte a terhesség mert végig emelgetett cipekedett,semmit nem pihenr szerinte az normális.
2016. márc. 7. 21:07
15/21 anonim válasza:
buta egy asszony, 34 éve is éppúgy számon tartották a magzat szívverését...
Ne vegye el a kedvedet, a baba csodálatos dolog.
:D
2016. márc. 8. 08:57
16/21 anonim válasza:
"34 éve is éppúgy számon tartották a magzat szívverését"
Ha számon is tartották nem biztos, hogy vele annyira közölték. Még most 2016-ban is sokszor úgy kell kihúzni egy-egy szót az orvosból, az egész terhesség, szülés sok helyen olyan, mintha te ott se lennél, csak néha ocsúdik az orvos, hogy ja maga is egy élő ember, akinek lehet kérdése van, meg esetleg most azt várja, hogy mondjak/mutassak valamit..
2016. márc. 8. 11:52
17/21 anonim válasza:
egyszerüen nem normális az anyosod. akárcsak az enyém..minndenkinél okosabbak akarnak lenni. én azt ajanlom hogy ne higyj neki csak az orvosodnak..vegulis o lassa mi folyik odabent amikor vizsgal..graturalok a kisbabadhoz !
2016. márc. 8. 15:57
18/21 anonim válasza:
Miért nem mondtad neki, hogy igen, az agyműködés meg csak 6 éves korban kapcsol be, és van, akinek még akkor se?
2016. márc. 8. 16:02
19/21 omba válasza:
Anyós olyan velem egykorú lehet, szóval nem a kor teszi. Buta emberek voltak minden időben.
Te láttad azt a csöppséget a saját szemeddel - az a lényeg, meg, hogy rendben van.
Ha ismeretterjesztő ambícióid vannak, mondd meg neki, hogy a légzés, arra gondolt ő - az tényleg a szülés után indul meg - csak összekeverte a dolgokat.
De ne vedd a lelkedre, árthat a kicsinek is.
2016. márc. 8. 19:43
20/21 anonim válasza:
Szegény eléggé tudatlan.Ne foglalkozz vele, ha ennyi esze van akkor ugysem tudtok rá hatni.Csak kiváncsi lennék ő a terhessége alatt nem érzett semmit? Kicsit utána kéne néznie.Neked pedig nyugalom,ne idegeskedj ilyenen,és Boldog babavárást :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!