Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós miért ilyen?

Anyós miért ilyen?

Figyelt kérdés
12 hetes terhes vagyok,voltam uh itthon kérdezték mi volt mondtam h minden rendben lehetett látni ahogy jár a keze lába, szopizza ujját elfordult após örült várja bár neki nem vérszerinti unokája lesz,anyós meg elkezdte h ilyenkor biztos még nemmozog azt csak születés után,mondom neki orvos is mondta kis aktivka aztmondta másra mondta,szerinte a szive is csak születés után kezd el verni,és nemnormális h már olyan korán elkezdett neki verni, ilyenkor totál elveszi a kedvem, és szerinte neki van igaza mert már szült igaz 30 éve már és akkor nem volt még ien fejlett az orvoslás
2016. márc. 7. 17:36
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
93%
Mert azt hiszi, hogy ő okosabb mint egy orvos. Inkabb ne is mondj neki semmit, ha meg igen, akkor csak mosolyogj rá, mintha sajnálnád, hogy milyen buta.
2016. márc. 7. 17:41
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos meglehetősen tudatlan. Ne vedd magadra a megjegyzést. Engedd el a füled mellett.
2016. márc. 7. 17:47
 3/21 anonim ***** válasza:
94%
Anyósod kissé buta, mi más lenne erre a válasz?!
2016. márc. 7. 17:53
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
Én tuti beszólnék neki, hogy 'Anyuka, nézzen már utána egy picit, hogy mikor is kezd el verni a magzat szíve, és utána okoskodjon!'
2016. márc. 7. 17:54
 5/21 anonim ***** válasza:
92%
Nem foglalkoznék iylesmivel a helyedben.
2016. márc. 7. 18:12
 6/21 anonim ***** válasza:
92%

Anyós elég tudatlan, ha ezt komolyan gondolja.

Egyébként kérdezz már rá nála, hogy anno ő nem érzett magzatmozgást a terhesség idején?

2016. márc. 7. 18:12
 7/21 anonim ***** válasza:
85%
Az anyósod professzornak érzi magát,hagyd rá.
2016. márc. 7. 18:55
 8/21 anonim ***** válasza:
91%

18:12

Lehet,hogy 9 hónapig nem is tudta,hogy miért nõ a hasa,azt hitte,hogy hizik.

2016. márc. 7. 18:56
 9/21 anonim ***** válasza:
88%

Kedves Kérdező,ha anyósod Ennyire tudatlan egyáltalán ne foglalkozz vele!Menj hozzá minnél ritkábban ha teheted!

Ne idegeskedj ekkora marhaság miatt!

2016. márc. 7. 19:13
 10/21 anonim ***** válasza:
85%
Anyos tudatlan sajna..... ne vedd magadra. Sok boldogsagot es gondmentes szulest kivanok neked :)
2016. márc. 7. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!