Miért kell leszólni hogyha én így nevezem a kislányom?
Figyelt kérdés
3 éves lesz a lányom, már pici korától úgy becézem hogy Macus, így nevezik az oviban is. Egyébként Jázminnak hívják.Anyósom teljesen kiborít mert mindig gúnyolódik rajta.2016. márc. 6. 14:54
11/17 anonim válasza:
Az öcsém elmúlt 20, és a család a mai napig egy zöldség becenéven szólítja, ő meg hallgat rá.
Anyósodat állítsd le szépen.
12/17 anonim válasza:
Hát bocs, de nekem is a maca volt az első gondolatom, meg annak a jelentése.
13/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de még mindig praktikusabb, mint ha ő lenne az oviban az ötezredik Jázmin.
14/17 anonim válasza:
Meg a Jázmint elég nehéz értelmesen becézni :D
Jázi, jujj
15/17 omba válasza:
Anyós eléggé tapló... amellett, hogy nincs köze hozzá, a saját unokáján minek gúnyolódik?
Mondd meg neki, szépen világosan, hogy paraszt, hátha abbahagyja, vagy vérig sértődik - mind a kettő jó megoldás.
16/17 anonim válasza:
A Jázi idétlen becézés, de Mina, Mini becenevű Jázmint láttam már.
17/17 anonim válasza:
B.asszus, a lányod beceneve ez és nem anyóspajtásé! Egyszerűen sz.rd le! Ha a lányod szereti ezt a nevet és hallgat rá, mit foglalkozol egy háklis vénasszonnyal?
Én pl. Viktória vagyok, de sokan csak Viktornak neveznek, mert mély hangom van. Kollégám meg Adrián, és mindenki Adrinak hívja, mégsincs megbotránkozás belőle, még az újonnan jött kollégák is jót röhögnek.
29l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!