Anyósomat nem bírom elviselni! Két tűz között, mit tegyek?
A páromnál lakunk, ő és anyósom, kb. fél éve költöztem ide, nem azért mert nem lenne hova mennem, csak így megspóroljuk a felesleges utazgatást. De mostanába már kezd tele lenni a hócipő anyósommal. 1) Tele van hitellel, ami nagyon sok pénzt elvisz. Ha nincs pénz hónap végén, akkor nem szól hozzánk, mert ő ideges. 2) Ha neki állok főzni, akkor egyfolytában a nyakamra jár, hogy mit csinálok, és látom, hogy bosszanjta őt ha bent vagyok a konyhába 3)Mikor már odáig fajul a helyzet, hogy tényleg nincs egy forintunk se hónap végén, kérek kölcsön, és adok neki, hogy tudjon főzni, akkor még faggatózik, hogy honnan van pénzem 4) Anyukám befizetett magával, egy szlovákiai utazásra, amire anyósnak az volt a megjegyzés; hát ő ehhez van hozzászokva, akkor menjen.
5)Mikor mondjuk, hogy elszeretnénk költözni, akkor jön a lelki zsarolás
Egyszerűen már elegem van az állandó megjegyzéseiből, ha meg mondom a páromnak, lehurrog, hogy nekem már minden bajom van az anyjával. Igazából egy írtó cuki kedves nő, de néha már nem bírom elviselni. Tanácstalan vagyok, mi lenne a legjobb megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!