Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Másnoknál is beleszóla anyós...

Másnoknál is beleszóla anyós ilyen dolgokba, vagy csak nemtettszését mutatja?

Figyelt kérdés

Anyónál lakunk a férjemmel,gyerekünkkel.Anyós már nem egyszer mondogatta nekem is és páromnak is(a párom mrg visszamondta nekem),hogy ne vegyek már annyi ruhát magamnak,ne költsek annyit magamra,a gyereknek se kell annyi ruha!

Na jó ha 100 ból 5* veszek is magamnak valamit a turiba,nem zsákszámra!

Anyósnak ez a baja...

De az nem,hogy a fia havi 20 ezret elcigizik(a semmire!)

Nem szóltam anyósnak semmit erre eddig...szerintetek visszaszóljak neki?

Vagy ha irigykedik,h ritkán de veszek magamnak pár göncöt,akkor vegyen ő is magának!

2016. febr. 25. 08:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Meg ok.hogy n lakok az anyós házában,de a házon ami van felújítanivaló,azt mind mi tesszük rendbe,a mi pénzünk megy rá...a párom még azt is felhozta,h az anyja szobájába nem-e akarjuk kicserlni az ablakot idővel?

Hát erre nem-et mondtam,ne mindent mi tegyünk már rendbe(legalábbis ne úgy,h anyós nem tett bele anyagilag...

De lehet hogy csak én gondolom rosszul?

Nektek vélemény?

2016. febr. 25. 18:12
 12/21 anonim ***** válasza:
78%

nos szültél egy kisfiúnak.

vagy iszod a levét vagy lelépsz.

szegény gyerek!

2016. febr. 25. 19:34
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell a rizsa... El kell menni, saját életet élni.. Ez a titok nyitja...
2016. febr. 25. 20:39
 14/21 anonim ***** válasza:
91%

Komolyan providentből ujitjátok a házat? Csak a kamatait felre raktátok volna már rég el költözhetettek volna.... Én szeretem anyósomat, jokat tudok vele beazegetni, de sohase költöznék vele össze...

Bocsi de ilyen anyuci pici fiával kár volt családot alapítani..., vagy megszoksz vagy megszoksz. De a férjed tuti anyucit fogja választani...

2016. febr. 25. 20:53
 15/21 anonim ***** válasza:
90%
Provident? Hat tenyleg nem hulyesegre megy el a penz.
2016. febr. 25. 21:18
 16/21 acelsziv ***** válasza:
59%

két bolond egy pár... havi 30 cigire plusz provident...

Nem vagytok diplomás emberek ugye?

2016. febr. 25. 22:14
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Providentből újítgatja fel másnak a házát? Ahelyett, hogy elköltöznétek, és a saját életeteket élnétek?

Na, akkor itt elsősorban a pároddal van a probléma, nem az anyósoddal.

2016. febr. 26. 09:03
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem szól bele, mert nem költözök oda. Felnőtt ember vagyok, még a saját szüleimhez se költöznék vissza, pont azért mert ők is olyanok, hogy mindenbe beleszólnak.

Sajnos elég nagy butaságot csináltok, és sajnos de, hülyeségekre megy a pénz. A kétgenerációs együttélés oké, ha a két generáció jól kijön egymással. De esetetekben nem erről van szó. A vége az lesz, hogy vagy ti költöztök el, vagy te egyedül, esetleg a gyerekkel. Innentől minden forint, amit beleöltök a házba, pénzkidobás.

A cigi miatt egyébként felesleges szólni. Naná, hogy nem teszi szóvá, mert azt az ő fia szívja, nem a menye. Ha te szívnád, akkor lenne gond.

2016. febr. 26. 10:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Providentből a saját házamat sem újítanám föl.

Kérdező! Nézd meg egyszer, hány százalékos kamatra kapjátok azt a pénzt! A "THM" elnevezést keresd!

2016. febr. 26. 11:16
 20/21 anonim ***** válasza:
80%
Providentből lakást felújitani???? Te most vagy hülye vagy a pároddal együtt vagy bennünket hülyitesz vastagon.
2016. febr. 27. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!