Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek megérdemli, hogy...

Szerintetek megérdemli, hogy megtudja, úton van a második unoka?

Figyelt kérdés
Férjem szerint nem- az anyjáról van szó. Ott kezdődött, h az anyja kitalálta, h külföldre költözik, eladja az ő, meg az anyukája házát és két kutyával,meg a mamával(79) kiköltözik abba az országba, ahol élünk. Nyelvtudása nulla. Férjem szerint őrültség felégetni mindent és úgy kijönni. Felajanlottuk, h csak ő költözzön hozzánk, vesse meg a lábát és ha bejön, akkor költözzenek.Ez mindenféle indokkal el lett utasítva.Közben babánk született, én így nem akartam belefolyni a veszekedésbe, de ki is békültek. Ùgy volt, h hazaköltözöm én a babával a mama házába, de a veszekedés miatt-gondolom- ezt nem akarja megengedni az anyósom (3x mondott igent, aztán nemet), azt írja, megbántottam, de a kérdésemre, hogy mivel, nem írt normális választ, azóta nem érdeklődik az unokája iránt se tőlem, se a fiától. Ez rosszul esik, nem soká vissza kell mennem dolgozni, a babát nem tudjuk kire bízni, tiszta sresszek vagyunk és állapotos vagyok. Valószínűleg felmondok.(az én szüleim 1. re kijelentettek, oda nem mehetünk, ùgyh rájuk nem tudunk haragudni.)Mindegy, megoldjuk. Szerintetek elmondjuk anyósnak a hírt, vagy ne? Mégis csak az unokája lesz ő is.
2016. febr. 15. 11:39
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Jó pár éve olvasom ezt az oldalt, de újabban egyre vadabb kamu sztorikat találnak ki.
2016. febr. 17. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!