Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek megérdemli, hogy...

Szerintetek megérdemli, hogy megtudja, úton van a második unoka?

Figyelt kérdés
Férjem szerint nem- az anyjáról van szó. Ott kezdődött, h az anyja kitalálta, h külföldre költözik, eladja az ő, meg az anyukája házát és két kutyával,meg a mamával(79) kiköltözik abba az országba, ahol élünk. Nyelvtudása nulla. Férjem szerint őrültség felégetni mindent és úgy kijönni. Felajanlottuk, h csak ő költözzön hozzánk, vesse meg a lábát és ha bejön, akkor költözzenek.Ez mindenféle indokkal el lett utasítva.Közben babánk született, én így nem akartam belefolyni a veszekedésbe, de ki is békültek. Ùgy volt, h hazaköltözöm én a babával a mama házába, de a veszekedés miatt-gondolom- ezt nem akarja megengedni az anyósom (3x mondott igent, aztán nemet), azt írja, megbántottam, de a kérdésemre, hogy mivel, nem írt normális választ, azóta nem érdeklődik az unokája iránt se tőlem, se a fiától. Ez rosszul esik, nem soká vissza kell mennem dolgozni, a babát nem tudjuk kire bízni, tiszta sresszek vagyunk és állapotos vagyok. Valószínűleg felmondok.(az én szüleim 1. re kijelentettek, oda nem mehetünk, ùgyh rájuk nem tudunk haragudni.)Mindegy, megoldjuk. Szerintetek elmondjuk anyósnak a hírt, vagy ne? Mégis csak az unokája lesz ő is.
2016. febr. 15. 11:39
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Nem kellett volna bébiszitternek...igazából én n akartam hozzájuk költözni, de babával párom nem akarta, hogy idegen helyre, albérletbe költözzünk.
2016. febr. 15. 12:27
 12/31 anonim ***** válasza:
84%

Én ezt nem értem.

Anyós oda akar költözni, ahol ti laktok? De közben meg ti haza akartok költözni? Vagy csak te akarsz és a férjed nem?

Most igazából az a baj, hogy az anyós házába akartatok beköltözni, de ő azt eladja?

Miért nem mentek albérletbe? Vagy miért akartok egyáltalán hazamenni?

2016. febr. 15. 12:30
 13/31 anonim ***** válasza:
96%

Nem vágom, de eléggé az jön le ebből a történetből, hogy azért nem akartátok, hogy eladja a házat itthon, mert Te oda akartál költözni, meg arra számítottál, hogy ingyen pesztra lesz.

A kérdésedre válaszolva, ezt szerintem nem kell kiérdemelni.

2016. febr. 15. 12:32
 14/31 A kérdező kommentje:
El se olvassátok a kommentjeim, se a kiirásom...Usában élünk, Californiában. Mi szerintem semmit se vétettünk, mindig támogattuk őket anyagilag, és nem ingyen éltünk volna náluk sem. A mamáé a ház, ő egyébként szívesen várna minket. De nem akarunk konfliktust, ezért nem hagyjuk ki férjem anyját, ha ő megtiltotta.
2016. febr. 15. 12:39
 15/31 anonim ***** válasza:
91%

Annyira össze-vissza írsz. Szinte érthetetlen.

Haza akartok költözni? Vagy csak látogatóba jönnétek?

Ha ti hazaköltöztök, akkor anyós miért akarna kiköltözni?

Ha kint maradtok, akkor szerintem érthető, hogy ő is ott szeretne élni, ha már ott a családja egyik fele. És akkor az itthoni ház is felesleges.

2016. febr. 15. 12:41
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy ki mit ajánlott fel és ki mit fizetne. ha haza akartok jönni, ahhoz nem kell sem a család segítsége, sem a beleegyezése. Amit Mama házába fizettél volna törlesztőt plusz rezsit, abból bérleti díj és rezsi lesz egy albérletben. Nem katasztrófa bérelt lakásban élni, nyilván az Usa beli sem a sajátotok. Ha pedig Kaliforniában éltek és van egy pár hónapos gyereked, ideje lefeküdni, ott hajnalok hajnala van, a kérdés feltevésének idejében méginkább, holnap kipihenten majd lehet másképp látod. Nyilván van félretett pénzetek is, ha hazavágytok, nosza, tessék. Itthon Gyesre leszel jogosult bizosítási jogviszony híján, viszont abból a nagyobbik gyermek 3 éves koráig duplára, persze csak a kisebbik születése után.
2016. febr. 15. 12:57
 17/31 A kérdező kommentje:
Pont azért keltem, mert már nem vagyok képes ezt a helyzetet elviselni, nem tudom, miért bánt, ha egyszer én nem bántottam. Képzeljétek, akik nekem ugrottak: felhívtam és azt mondta, leszarja az unokáját, mind a kettőt, ha mi nem segítünk neki kifizetni a törlesztőjét se fog elmenni dolgozni, és már mindenkinek elmondta,mekkora szemetek vagyunk, hogy nem segítettünk kiköltöznie. Egyszóval nem érdemelte meg, azért köszi, hogy irtatok..
2016. febr. 15. 13:12
 18/31 Andizsuzsi ***** válasza:
89%

Én változatlanul nem értem. Amerikában éltek, van egy 4 hós gyereked és jön a második. Miért akarsz hazajönni?

Amúgy anyós felnőtt ember, ha azt csinál a házával, amit akar és oda költözik, ahova akar. Ha hozzátok akart volna költözni, megérteném az ellenkezéseteket, de úgy tűnik, nem. Saját szüleidtől elfogadod, hogy nem fogadnak be kisgyerekkel terhesen, de az anyósra haragszol?

2016. febr. 15. 13:25
 19/31 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"felhívtam és azt mondta"

Te mit mondtál, amikor felhívtad?

2016. febr. 15. 13:26
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy nagy kamu.

A kérdező semmire sem válaszolt, amiket kérdeztünk. Tök összevisszaság az egész.

2016. febr. 15. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!