Szerintetek megérdemli, hogy megtudja, úton van a második unoka?
Én ezt nem értem.
Anyós oda akar költözni, ahol ti laktok? De közben meg ti haza akartok költözni? Vagy csak te akarsz és a férjed nem?
Most igazából az a baj, hogy az anyós házába akartatok beköltözni, de ő azt eladja?
Miért nem mentek albérletbe? Vagy miért akartok egyáltalán hazamenni?
Nem vágom, de eléggé az jön le ebből a történetből, hogy azért nem akartátok, hogy eladja a házat itthon, mert Te oda akartál költözni, meg arra számítottál, hogy ingyen pesztra lesz.
A kérdésedre válaszolva, ezt szerintem nem kell kiérdemelni.
Annyira össze-vissza írsz. Szinte érthetetlen.
Haza akartok költözni? Vagy csak látogatóba jönnétek?
Ha ti hazaköltöztök, akkor anyós miért akarna kiköltözni?
Ha kint maradtok, akkor szerintem érthető, hogy ő is ott szeretne élni, ha már ott a családja egyik fele. És akkor az itthoni ház is felesleges.
Én változatlanul nem értem. Amerikában éltek, van egy 4 hós gyereked és jön a második. Miért akarsz hazajönni?
Amúgy anyós felnőtt ember, ha azt csinál a házával, amit akar és oda költözik, ahova akar. Ha hozzátok akart volna költözni, megérteném az ellenkezéseteket, de úgy tűnik, nem. Saját szüleidtől elfogadod, hogy nem fogadnak be kisgyerekkel terhesen, de az anyósra haragszol?
"felhívtam és azt mondta"
Te mit mondtál, amikor felhívtad?
Szerintem ez egy nagy kamu.
A kérdező semmire sem válaszolt, amiket kérdeztünk. Tök összevisszaság az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!