Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek megérdemli, hogy...

Szerintetek megérdemli, hogy megtudja, úton van a második unoka?

Figyelt kérdés
Férjem szerint nem- az anyjáról van szó. Ott kezdődött, h az anyja kitalálta, h külföldre költözik, eladja az ő, meg az anyukája házát és két kutyával,meg a mamával(79) kiköltözik abba az országba, ahol élünk. Nyelvtudása nulla. Férjem szerint őrültség felégetni mindent és úgy kijönni. Felajanlottuk, h csak ő költözzön hozzánk, vesse meg a lábát és ha bejön, akkor költözzenek.Ez mindenféle indokkal el lett utasítva.Közben babánk született, én így nem akartam belefolyni a veszekedésbe, de ki is békültek. Ùgy volt, h hazaköltözöm én a babával a mama házába, de a veszekedés miatt-gondolom- ezt nem akarja megengedni az anyósom (3x mondott igent, aztán nemet), azt írja, megbántottam, de a kérdésemre, hogy mivel, nem írt normális választ, azóta nem érdeklődik az unokája iránt se tőlem, se a fiától. Ez rosszul esik, nem soká vissza kell mennem dolgozni, a babát nem tudjuk kire bízni, tiszta sresszek vagyunk és állapotos vagyok. Valószínűleg felmondok.(az én szüleim 1. re kijelentettek, oda nem mehetünk, ùgyh rájuk nem tudunk haragudni.)Mindegy, megoldjuk. Szerintetek elmondjuk anyósnak a hírt, vagy ne? Mégis csak az unokája lesz ő is.
2016. febr. 15. 11:39
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Azt, hogy tudom, hogy van fasírt, de el kell mondjam, önnek lesz még egy unokája :D. Már nem akarok hazamenni, nincs minek. Még terhesen beszéltem meg velük, hogy hazamegyünk. azután döntött ùgy, hogy kiköltözik, azért, mert otthon nem lesz nyugdíja.Mi kb. 4-5 hónapra akartunk hazamenni,férjem kibérelt volna itt egy szobát, az otthoni házunk addigra lakható lett volna- ki tudtuk volna gazdálkodni. De így hosszabb idő lesz, vagy haza se megyünk.
2016. febr. 15. 13:36
 22/31 anonim ***** válasza:
94%
4-5 hónapot akartok otthon lenni és ezért nem adhatja el a házát anyós? Hát ez egyre értelmetlenebb :D
2016. febr. 15. 13:38
 23/31 A kérdező kommentje:
O istenem, olvasd már vissza. Mi nem mondtuk, h ne adja el.
2016. febr. 15. 13:41
 24/31 anonim ***** válasza:
93%

"igazából én n akartam hozzájuk költözni, de babával párom nem akarta, hogy idegen helyre, albérletbe költözzünk."

Ebből az jön le, hogy a férjed azért veszekszik az anyjával, mert most albérletbe kell mennetek, ha hazamentek.

2016. febr. 15. 13:46
 25/31 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Mi nem mondtuk, h ne adja el."

" őrültség felégetni mindent és úgy kijönni" ??

2016. febr. 15. 13:50
 26/31 A kérdező kommentje:
Hát őrültség is. Előbb ki kellett volna jönnie hozzánk, utána kiköltöztetni mindenkit és eladni a házat, nem ùgy kezdeni, hogy eladom a házat, aztán várni a letelepedésire..nem az volt a baja a férjemnek, hanem az, hogy nem volt képes rögtön azt mondani neki az anyja, hogy ne jöjjenek, nem akarom. 4 hónapos voltam, mikor elkezdődött ez az egész.Azóta hol igen, hol nem. 20 éve n dolgozik, mi küldjük neki a pénzt, és mondtuk neki, hogy itt dolgoznia kell, nem tudjuk segíteni ùgy, mintha otthon lenne.
2016. febr. 15. 14:01
 27/31 anonim ***** válasza:
94%

Kedves Kérdező!

Légy szíves írd le egyben részletesen az elejétől a sztorit (ki hol él, milyen háza van, hová mikor akart költözni...stb), mert én egy szót sem értek az egészből.

Azt sem értem, hogy mi miatt haragszotok annyira az anyósra. Azért, mert költözni akart, aztán mégse?

Miket mond neked, amivel így megbántott?

Miért akartál a mamához költözni (79 éves)?

A szüleid megmondták, hogy oda nem mehettek, ezért rájuk viszont nem tudtok haragudni?

Miért akartál hazajönni egyáltalán a férjed nélkül?

Nekem ez az egész nagyon kusza.

Viszont a kérdésedre válaszolva, miért ne tudhatná, hogy jön a baba?

2016. febr. 15. 14:09
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

ezt érti vki?

amúgy minek kell gyerek, ha nem tudod megoldani? ja de a 2. is úton...

2016. febr. 15. 17:30
 29/31 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk ez az egész egy nagy kamu! Az Usa-ba nem lehet csak úgy kiköltözni! A többi meg, amiket írogatott a kérdező, az meg egy nagy zagyvaság.
2016. febr. 16. 12:59
 30/31 anonim ***** válasza:
64%

Az USA-ba még 2-3 hétre sem lehet kimenni úgy, hogy tologatom az időpontot, aztán amikor épp ráérek megveszem a repjegyet és irány. Vízumot kell szerezned, hogy egyáltalán belépj az országba, és annak is van lejárati ideje. (Attól függ, mennyi időre kapod, ha kapsz, hogy miért mennél.)

Te hajnali 4-5 órakor (nálatok) felhívod az anyósod, hogy közöld vele jön a 2. unoka, mikor előtte még azon voltál, hogy talán meg se érdemli, hogy elmondd? Ez az egész sztori nagyon kacifántosra sikerült, és értelme sincs sok. Nektek miért nem mindegy, hogy mit csinál anyósod? Felnőtt ember, ha úgy gondolja, hogy eladja a házát és abból a pénzből mostantól 2 évig fog utazgatni, ahhoz sincs közötök. Gondolom nektek sem tetszene, ha valaki meg akarta volna akadályozni, hogy kimenjetek külföldre, és lebeszélnek. (Már ha tényleg kint éltek egyáltalán és nem kamu az egész kérdés.) Miért akarsz hazajönni 4-5 hónapra? Mert ezt sehol nem olvastam, hogy mi a konkrét okod rá? A saját szüleidhez miért nem mehetsz, ha csak látogatóba akarnál menni? Kamu.

2016. febr. 17. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!