Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hagyja rám, mert "kislány"...

Hagyja rám, mert "kislány" vagyok? Erre hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Tegnap egy beszélgetésünk során a vőlegényemmel kiderült, ha összevesztünk, ő pedig beszélt róla az anyjával, csomószor azt tanácsolta neki, hogy hagyja rám, mert még kislány vagyok. Most akkor ez negatív, vagy lehet pozitívnak is gondolni? Vagy miért gondol engem kislánynak? Egy kicsit zavar... A párom csak 2évvel idősebb nálam.

L 22

2016. febr. 15. 08:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
73%
20-as és ezt te honnan szoptad ki? A kisujjadból? Honnan tudod, hogy ki veszekszik, meg ki miatt vannak a gondok?
2016. febr. 15. 21:21
 22/22 anonim ***** válasza:

Nekem is mondta anyósom már, hogy neki van igaza, mert én még gyerek vagyok :D

25 éves vagyok! :P mondtam neki, hogy nm vagyok gyerek, dolgozom, eltartom magam...férjem van etc.

Kijavította: bármennyi idősek is leszünk a ggyerekei leszünk, úgy tekint ránk. Hát nem mindegy.

Lehet így gondolta, nem kell egyből rossz néven venni. Néha nem tudják, hogy fejezzék ki magukat! :)

2016. febr. 22. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!