Autó-Párom-Anyós-Én?
Nem laktok együtt, nincs közös kassza, az anyja adott pénzt, és nagyrészt ő fizeti vissza.
Te itt nagyon ráfázol. Amíg nincs közös kasszátok, addig nem kéne közös befektetésekbe vágnotok.
Beszélj pároddal, kérd vissza a pénzt, és ne fizess a szervízbe. Nem is értem, miért teszed.
Az autó hogyan közös? Én úgy tudom, hogy csak egy tulajdonosa lehet.
Ha a párod nevén van, akkor fizesse ő egyedül. Ez így lenne korrekt. Nem is éltek együtt! Neked el kell menned hozzájuk, ha akarod használni az autót? Miért nem nálad parkol? És még ezer kérdést lehetne írni.
Egyáltalán a pótkulcs miért nem nálad van, ha már te is fizeted, miért anyósnál?
Szóval én felajánlanám, hogy oké, a ti autótok, anyád akkor használja, amikor akarja, de én nem fizetek bele semmit.
Mond meg a párodnak,hogy adja vissza a kulcsot és hogy,az anya is adjon bele a szervízbe,mert ő is használja az autót.És amenyit kifogyaszt az autóból azt számoljátok ki és innentől kezdve,annyival kevesebbet fizesettek vissza.És egy darabig csak annyit tankoljatok,amennyire nektek szükségetek van.( Ezt beszéljétek meg az anyjával) Ha nem tetszik neki,akkor kérd vissza a pénzed és ne fizzesd a szervízt és más autóját!
Inkább,vegyél magadnak egy sajátot.
Mennyi is a kamat a kölcsönön amit adott az anyósod? Ja hogy nincs? Akkor mégis milyen jogon tiltanád meg a használatot?Nem is neked adta ,hanem a lányának.
Másrészt a kocsi addig az anyósé amíg ki nem fizetitek az utolsó fillérig őt(kamat még mindig nulla) Szóval örülj neki hogy egyáltalán odaadja azt ami még nem is a tiéd.
Isssttheeenem,ki ne fizesd!!! :))
Palimadárnak néz a gyerek.Gyűjts máris a sajátodra (ha van 50k,akkor máris megvan az átírás költsége) és ha még elég tökös is vagy kérd vissza az eddig befizetett összegeidet (levonva esetleg a használati díjad)
Ez egy csicska gyerek és téged nem vesz sokra,jól kapóra jöttél neki :(
A szerelem jó,az elvakult szerelem nem,nyisd ki a szemed és néz rá a használtautóponthúra :))
én se értem minek ilyen helyzetben közös autó. már 250 ezret beleöltél.
tulajdonképpen se papíron se a való életben semmi közöd a kocsihoz.
én a helyedben elkezdenék gyűjtögetni és vennék magamnak egyet. (ha nem költesz a párod kocsijára, már tudnál venni egy egyszerűbbet)
mert valóban, ha szakítotok, akkor hiába öltél bele 100 ezreket, nincs nyoma és így jártál..
ha a párod most megsértődik, mert nem fizeted tovább a részleteit+nem szállsz bele a javításba, akkor így járt. normális ember megértené,hogy neked ez így nem pálya.
Igazából 25 ezerért bérelsz egy autót + tankolod is!
Én nem engedném a páromnak, hogy így és ilyen formába fizesse az autómat. Tiszta szégyen az egész müvelet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!