Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Vőlegényem anyjának beszólása...

Vőlegényem anyjának beszólása csak nekem fura?

Figyelt kérdés
2 napja elmentünk meglátogatni vőlegényem anyjáékat.Szóbakerült az unokatestvére aki nemsokára férjhez megy, és az anyja azt vágta oda nekünk,hogy ők legalább tudják a sorrendet... először esküvő utána gyerek.én 16 hetes terhes vagyok és menyasszony.Kicsit rosszul esett mert a másik gyerekénél már van egy fél éves pici és ők se házasok,náluk mikor összejöttek elsö hónapban baba lett.Mégis ők a jók.célzás lehetett valamire ,vagy ne vegyem magamra nincs mögötte több csak képzelem?
2016. febr. 6. 12:29
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
93%

Lehet, hogy nekik is tett megjegyzéseket, attól hogy te nem tudod. Ilyen az értékrendje és kész, lépj túl rajta.

Az valószínű, hogy téged kevésbé kedvel, de a leendő unokát ettől még szeretheti majd ugyanúgy. Nem kellemes, de ez van, biztos neked is van olyan ismerősöd, rokonod, akit kevésbé szívlelsz.

2016. febr. 6. 13:32
 22/55 A kérdező kommentje:
énis úgy érzem,hogy kevésbé kedvel.Eddig mindegyiknél jobban szeretett,de ez a csaj hihetetlenül manipulálja és kétszínű.Azért költöztek ide mert beszélgettünk és mondtam,hogy jo lesz ittlesz helybe 2 mama segitenek majd.ők meg 30 km laktak.másnap felhivta " anyósom " a fia ,hogy jönnek beszélgetni és közölték hazaköltöznek egy "kis " időre.Aztán csaj mikor ketten voltunk odavágta ,hogy : Neked már csak anyukád maradt segiteni. És vigyorgott...
2016. febr. 6. 13:46
 23/55 anonim ***** válasza:
92%
Mindig jobb, ha külön laktok, nemcsak a sógornőtől, de az anyóstól is. Nagymama mesélte, hogy amikor összeházasodtak, nem volt lakásuk, anyósnál laktak, az maga volt a pokol. Féltette a fiacskáját, más lányt szánt neki, szegény fiatalasszonyt állandóan piszkálta, lesett éjszaka és hasonlók. Soha nem felejtette el ezt, a saját lányát is elküldte, ne lakjanak egy lakásban.
2016. febr. 6. 13:51
 24/55 anonim ***** válasza:
73%
Hogy lenne már igaza, miféle emberek válaszolgatnak itt, ötven éves vénlányok? :D
2016. febr. 6. 13:56
 25/55 anonim ***** válasza:
76%

Egy ilyen beszólás mindenkinek rosszul esett volna.

Nem a középkorban vagyunk. Sokan akkor házasodnak csak, mikor a gyerek már nagyobbacska, vagy még akkor sem.

Gondolom ti sem a baba miatt házasodtok, csak így jött össze.

Anyósnak meg semmi köze nincs hozzá, nem fogják miatta megszólni a Zemberek. Egyébként én visszaszóltam volna, hogy legközelebb legalább EGYIK fiát nevelje meg időben, hogy előbb tudjon megkérni egy lányt, mint teherbe ejteni...

Nem gondolom hogy a te dolgod lett volna a lánykérés. Nem értem, miért te kapod a beszólást.

Vigyázni kell az ilyen rosszindulatú öreglányokkal, fogsz te még onnan kapni, ahonnan ez jött...

2016. febr. 6. 13:57
 26/55 A kérdező kommentje:
eljegyeztük egymást már 2 éve,de valahogy mindig közbejött valami anyagilag ami úgy gondoltuk fontosabb mint az esküvő,mert jól megvagyunk nélküle.Most,hogy jön a baba sem fogunk egyszerre házasodni,majd ha tényleg nagyobbacska lesz.Beszóltam neki,dehát süket fülek.a másik fiának barátnője adta alá a lovat... mintha ő házas lenne.Ő tényleg direkt esett teherbe egy hónap ismeretség után....dehát tényleg lesz még ilyen.Csak nem fogom eltűrni... Főleg nem nálam.. már ha jön hozzánk,mert aztmondta ők olyanok ha valaki nem hivja meg őket nem mennek mert illetlenség.énmeg mondtam ha érdekli az unokája eljön.rég rossz ha hivni kell.
2016. febr. 6. 14:15
 27/55 anonim ***** válasza:
51%
Ez még a konzervatív, vallásos jó erkölcshöz hozzá tartozó menetrend, amit ő helyén valónak tart. Legfeljebb nem vall kifejezetten intelligens magatartásra, hogy megjegyzéseket tesz.
2016. febr. 6. 14:24
 28/55 anonim ***** válasza:
94%
Figyelj, tulajdonképpen miért pörögsz annyira ezen? Most tényleg az anyósod kegyeiért harcoltok? Talán annak a csajnak nincs anyja, vagy olyan, hogy inkább ezt a mamát akarja megszerezni magának. A fene tudja miért manipulálja, de ha az a csaj egy manipulatív típus, te meg nem, akkor sosem rúgsz labdába mellette. Ha a mamkának meg ő szimpatikus, az a szíve joga. Neked meg ott van édesanyád, gondolom számíthatsz rá és jóban vagytok. Azt gondolom őneki meg a te gyereked lesz az egyetlen kisunokája stb stb. És ha neadjisten az anyósod nem fogja a te babádat ugyanúgy ajnározni mint a másik kisfiút, hát na bumm majd anyukád fogja és nem leszel rászorulva se te sem a gyereked anyósodra. Amúgy meg jelenleg tényleg a kisfiú az egyetlen unokája, de ha megszülöd a bébit, akkor már nem így lesz. Mondtam, előre ne képzelgessél mindent be. Koncentrálj magadra, a babára és arra, hogy anyós nélkül is lesz ott szerető nagymama.
2016. febr. 6. 14:44
 29/55 anonim ***** válasza:
61%

En a ferjemmel 4 evig eltem együtt, mielött meghazasodtunk. Gyerekünk nem a hazassagban született es nem a gyerek miatt hazasodtunk össze.

Egy gyerek nem malter, hogy összeköt, ugyanugy, mint a hazassagi anyakönyvi kivonat sem köt össze senkit.

Ferjemmel 28 eve vagyok együtt.

Anyosommal nem eltünk együtt, de öt jobban kedveltem, mint a sajat anyamat.

2016. febr. 6. 14:58
 30/55 anonim ***** válasza:
52%
Nem csak neked fura. Nekem is. Viszont nem meglepő. Én ezt megoldottam nálunk.. nyíltan a szemébe kell mondani, hogy neked ahhoz mégis mi közöd, hogy milyen a sorrend?! A te életed? Törődj a sajátoddal! Ennyi kb..
2016. febr. 6. 15:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!