Vőlegényem anyjának beszólása csak nekem fura?
Lehet, hogy nekik is tett megjegyzéseket, attól hogy te nem tudod. Ilyen az értékrendje és kész, lépj túl rajta.
Az valószínű, hogy téged kevésbé kedvel, de a leendő unokát ettől még szeretheti majd ugyanúgy. Nem kellemes, de ez van, biztos neked is van olyan ismerősöd, rokonod, akit kevésbé szívlelsz.
Egy ilyen beszólás mindenkinek rosszul esett volna.
Nem a középkorban vagyunk. Sokan akkor házasodnak csak, mikor a gyerek már nagyobbacska, vagy még akkor sem.
Gondolom ti sem a baba miatt házasodtok, csak így jött össze.
Anyósnak meg semmi köze nincs hozzá, nem fogják miatta megszólni a Zemberek. Egyébként én visszaszóltam volna, hogy legközelebb legalább EGYIK fiát nevelje meg időben, hogy előbb tudjon megkérni egy lányt, mint teherbe ejteni...
Nem gondolom hogy a te dolgod lett volna a lánykérés. Nem értem, miért te kapod a beszólást.
Vigyázni kell az ilyen rosszindulatú öreglányokkal, fogsz te még onnan kapni, ahonnan ez jött...
En a ferjemmel 4 evig eltem együtt, mielött meghazasodtunk. Gyerekünk nem a hazassagban született es nem a gyerek miatt hazasodtunk össze.
Egy gyerek nem malter, hogy összeköt, ugyanugy, mint a hazassagi anyakönyvi kivonat sem köt össze senkit.
Ferjemmel 28 eve vagyok együtt.
Anyosommal nem eltünk együtt, de öt jobban kedveltem, mint a sajat anyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!