Vőlegényem anyjának beszólása csak nekem fura?
Figyelt kérdés
2 napja elmentünk meglátogatni vőlegényem anyjáékat.Szóbakerült az unokatestvére aki nemsokára férjhez megy, és az anyja azt vágta oda nekünk,hogy ők legalább tudják a sorrendet... először esküvő utána gyerek.én 16 hetes terhes vagyok és menyasszony.Kicsit rosszul esett mert a másik gyerekénél már van egy fél éves pici és ők se házasok,náluk mikor összejöttek elsö hónapban baba lett.Mégis ők a jók.célzás lehetett valamire ,vagy ne vegyem magamra nincs mögötte több csak képzelem?2016. febr. 6. 12:29
11/55 anonim válasza:
Szerintem ne vedd magadra. Előre meg ne parázz azon, hogy kevésbé fogja szeretni a te gyerekedet.Felesleges előre gyártott félelemben élni.
12/55 anonim válasza:
Nem csak neked fura. Élettársi kapcsolatban is szépen lehet gyereket nevelni, házasságban is elhanyagolhatják a kicsit. Igazából nincs jelentősége. Most lehetne azzal érvelni: a házas szülők biztosabb hátteret adhatnak a babának, de amennyi válás van... Egy darab papír semmire sem garancia.
13/55 anonim válasza:
Az Ő értékrendjében te egy számító, aljas nőszemély vagy, aki szándékosan nem szedted a fogamzásgátlót, meg akartad fogni a fiát. Vagyis szó sincs szerelemről. Sajnos van ilyen anyós.
14/55 A kérdező kommentje:
Élettársak vagyunk 4 éve.és nagyon jól megvagyunk.És tényleg nagyon sok válás van környezetemben is ahol van kisbaba.Ezért nem értem,hogy hall róla őis és mégis ez a legnagyobb baja.Nem ráparázok előre ,hogy talán én babbámat nem fogja annyira szeretni ,de mindenkinek mondja az egyetlen kicsi unokája,az ő büszkesége a legfontosabb neki a világon.Ebbe az bánt,hogy elöttem is ezt mondja,és látom a csaj gúnyos fejét,hogy az Ő gyerekéről beszél. nem értem miért ilyen...
2016. febr. 6. 13:00
15/55 A kérdező kommentje:
Lehet az ő szemében az vagyok egy számitó aki nem szedte,hogy tehetbe essen... de NEKEM 7 év után lesz babám a páromtól még a másik unokája első hónapban fogant "gyógyszer mellett" és 20 hetes koráig nem tudta a csaj.de nekem elejétől adja tanácsot,hogy mit hogy csináljak hogy lesz jobb. érdekes.... nem én vagyok a számitó szerintem :(
2016. febr. 6. 13:02
16/55 A kérdező kommentje:
Senkit nem pontoztam... ugyhogy szerintem először kérdezhetnél normálisan hogy ki pontozott le...és neked lehet kölyköd van te idegbeteg.... pfff
2016. febr. 6. 13:06
17/55 A kérdező kommentje:
Aztse tudom melyik választ adtad te...
2016. febr. 6. 13:06
18/55 anonim válasza:
Utolsó, te szánalmas egy alak vagy. Remélem én pontoztalak le.
19/55 anonim válasza:
Kérdező, mit kell azon behistizni és túlkombinálni,hogy régimódi a leendő anyósod??
Nem kellene mindent személyes sértésként felfogni...
20/55 A kérdező kommentje:
Nem behisztiztem egyáltalán.Csak nem esnek jól bizonyos dolgok,és kiváncsi voltam más ,hogy látja aki nincs benne ebbe a helyzetbe...Lehet régimódi az anyósom csak VELEM az egész családból... ez bánt a legjobban..
2016. febr. 6. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!