Megtudtam, hogy anyósom megcsalja apósom. Elmondjam vagy semmi közöm hozzá?
"Elmondjam vagy semmi közöm hozzá?"
Semmi közöd hozzá!
Te sem örülnél, ha szólnának a férjednek, hogy ...
Régen falun a férj, ha a 10 gyerekből 5 őrá hasonlított, akkor már elégedett volt. :) És az élet szépen normálisan zajlott.
Olaszországban a háború előtt még voltak falvak, ahol sziesztakor senki sem haza ment, hanem máshoz. És ez volt a népszokás, amivel mindenki boldogan éldegélt.
Semmi kozosodoknek. Elhagytam a baratom, mert egy kedves ferfiember udvarolt igert hazassagot kozos jovot stb. Aztan utolag kiderult, hogy parhuzamosan velem ugyanezt megtette harom masik novel. Az egyikkl meg baba is osszejott. Es akkor a holgyet elhajtotta. Na szoval. Ha valaki szolt volna nekem, hogy hulye tyuk csalnak teged is, akkor egeszen maskepp alakul az elet. Vagyis masok elete is. Igy meg sokan szivnak.
A maganelezem a maganeletem, de attol magan mert altalaban ketszereplos parkapcsolatra gondolunk ilyenkor nem pedig hazudos, gyava fergekre. Ez utobbinak nem sok koze van a maganelethez.
Gyula namber van viszont jol irja csak nem regen volt ez igy hanem a falu bikai m3g most is koztunk elnek :-D.
Kar hogy a tobbi bika olyan kis o erz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!