Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megtudtam, hogy anyósom...

Megtudtam, hogy anyósom megcsalja apósom. Elmondjam vagy semmi közöm hozzá?

Figyelt kérdés

2016. jan. 29. 13:57
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
91%
15:ez nem igaz. Nalunk apos csalja anyost. Tettem fel errol kerdest, mindenki szerint maradjunk ki belole es jopofizzunk aposommal...
2016. jan. 30. 07:48
 22/35 anonim ***** válasza:
36%

1. mondd el apósnak, hogy mit tudsz és nézd meg a reakcióját. ha hazudik vagy mellébeszél, tagad, akkor mondd, hogy szólsz anyósnak is

2. szólja anyósnak, akérmit mond az após.

Az első lépés csak azért fontos, hogy tiszta legyen a kép.

A semmi közödösöknek üzenemm: engem csaltak meg, és örültem volna ha valaki szól időben és nem megy el az időm egy hazug, gyenge, gyáva, aljas ember mellett. Aki nem szól ilyenekről, az cinkos egy ilyen erkölcstelen dologban.

Ha párkapcsolatban probléma van vag yvalaki poligámiát, nyitott kapcsolatot, párhuzamos szexpartnert akar, akkor kérdezze meg a mellette élőt, hogy neki is jó-e így, aztán ha megegyeztek, akkor csinálják úgy. Ha megegyeztek, akkor meg bátran lehet szólni, mert jelen esetben anyós azt mondaná, szívem tudom semmi gond, ne félj nem csal meg, mi mindketten ebben állapodtunk meg, é smosolyog egyet. Ennyi.

kérdező: írd meg mit tettél és mi lett a vége.

2016. jan. 30. 13:46
 23/35 anonim ***** válasza:
22-es voltam, bocs az anyós és após szavakat fölcseréltem...tehát anyósnak kell szólni, aztán apósnak, mert anyós csalja apóst. :-)
2016. jan. 30. 13:49
 24/35 A kérdező kommentje:
Még nem szóltam senkinek, a férjemnek sem. Anyóssal még nem találkoztam de nem mernék szolni úgyhogy sztem annyiban marad...
2016. jan. 30. 14:09
 25/35 anonim ***** válasza:
42%
Legközelebb tedd ki a tárgy ragját, mert így nem lehet tudni, ki csal kit. Utolsó válaszodból az derül ki számomra, hogy anyós az elszenvedő fél. Oks. Gondolom, 40-es korosztály. Ebben a korban nem egyedi eset. És bár számodra ez nagyon visszatetsző, a legtöbbször nem olyan véresen komoly a probléma, mint ahogy látszik. Tudom, nehéz megemészteni. Fiatalon az ember idealista. Az ő szótárába nem fér bele a megcsalás, hiszen ő egy gerinces ember, és inkább szakít, stb, stb. Idősebb korban azonban nem minden fekete, vagy fehér. Még a szürkének is legalább 50 árnyalat van. :-)) Mindenesetre nem láthatsz a dolog mélyére, nem tudhatod, mi az ok. Az is lehet, hogy anyósod tud róla, vagy legalábbis sejti, de hallgatólagosan hozzájárulását adja. Ez viszont nem jelenti azt, hogy örülne, ha más is tudna a dologról. Szóval mindenképpen jobb csendben maradni, és nem bekavarni az ő magánéletükbe.
2016. jan. 30. 14:22
 26/35 anonim ***** válasza:
43%

Mellesleg nem biztos, h apos olyan artatlan, h annyira kene sajnalni ot... Lehet, h o is elkovetett a multban ezt-azt. Vagy akar jelenleg is.

Pl. basaskodik a felesege felett, sertegeti, lusta, nem vegez hazimunkat, hangosan fingoraszik, mikozben tudja h a feleseget zavarja, nem mos fogat, pedig a nejet ez bosszantja, apos is megcsalta regebben anyost, vagy masban hazudott neki, a haverokat helyezte eloterbe, mikor inkabb acsaladot kellett volna, titokban koltekezett a kozos kasszabol, nem vedte meg a feleseget annak az anyosaval szemben, es meg ezeregy oka lehet, amiert anyos szarik apos fejere, es amelyeknek ha ismereteben lennenk, mar nem is sajnalnank annira az apost.

2016. jan. 30. 14:57
 27/35 ququcs ***** válasza:
45%
"vagy semmi közöm hozzá?" Így van, semmi és hallgass!!
2016. febr. 1. 16:22
 28/35 A kérdező kommentje:

Javítás : Anyósom csalja apósomat ! Anyós 53 éves, após 66.

Ès nem mondtam senkinek semmit . A férjem sem tudja még. Ha kiderül is ne tőlem tudják meg. Nem akarok haragba lenni senkvel a családból.

2016. febr. 1. 17:03
 29/35 Gyula1.0 válasza:
62%

Ha tönkre akarod tenni a családi életüket akkor mondd el. Ha bele akarsz rúgni az apósodba, akkor mondd el.

Megátalkodottan álszentnek tartom, amikor valaki bármiféle "nemes" eszmék érdekében belegázol mások magánéletébe.

2016. febr. 2. 10:36
 30/35 anonim válasza:
62%
Nagyon jól teszed, hogy még senkinek se szóltál róla, semmi közöd hozzá. Még te is felejtsd el azt, amit tudsz. Egyszerűen csak ne érdekeljen az egész. Így lesz a legjobb.
2016. febr. 2. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!