Megtudtam, hogy anyósom megcsalja apósom. Elmondjam vagy semmi közöm hozzá?
1. mondd el apósnak, hogy mit tudsz és nézd meg a reakcióját. ha hazudik vagy mellébeszél, tagad, akkor mondd, hogy szólsz anyósnak is
2. szólja anyósnak, akérmit mond az após.
Az első lépés csak azért fontos, hogy tiszta legyen a kép.
A semmi közödösöknek üzenemm: engem csaltak meg, és örültem volna ha valaki szól időben és nem megy el az időm egy hazug, gyenge, gyáva, aljas ember mellett. Aki nem szól ilyenekről, az cinkos egy ilyen erkölcstelen dologban.
Ha párkapcsolatban probléma van vag yvalaki poligámiát, nyitott kapcsolatot, párhuzamos szexpartnert akar, akkor kérdezze meg a mellette élőt, hogy neki is jó-e így, aztán ha megegyeztek, akkor csinálják úgy. Ha megegyeztek, akkor meg bátran lehet szólni, mert jelen esetben anyós azt mondaná, szívem tudom semmi gond, ne félj nem csal meg, mi mindketten ebben állapodtunk meg, é smosolyog egyet. Ennyi.
kérdező: írd meg mit tettél és mi lett a vége.
Mellesleg nem biztos, h apos olyan artatlan, h annyira kene sajnalni ot... Lehet, h o is elkovetett a multban ezt-azt. Vagy akar jelenleg is.
Pl. basaskodik a felesege felett, sertegeti, lusta, nem vegez hazimunkat, hangosan fingoraszik, mikozben tudja h a feleseget zavarja, nem mos fogat, pedig a nejet ez bosszantja, apos is megcsalta regebben anyost, vagy masban hazudott neki, a haverokat helyezte eloterbe, mikor inkabb acsaladot kellett volna, titokban koltekezett a kozos kasszabol, nem vedte meg a feleseget annak az anyosaval szemben, es meg ezeregy oka lehet, amiert anyos szarik apos fejere, es amelyeknek ha ismereteben lennenk, mar nem is sajnalnank annira az apost.
Javítás : Anyósom csalja apósomat ! Anyós 53 éves, após 66.
Ès nem mondtam senkinek semmit . A férjem sem tudja még. Ha kiderül is ne tőlem tudják meg. Nem akarok haragba lenni senkvel a családból.
Ha tönkre akarod tenni a családi életüket akkor mondd el. Ha bele akarsz rúgni az apósodba, akkor mondd el.
Megátalkodottan álszentnek tartom, amikor valaki bármiféle "nemes" eszmék érdekében belegázol mások magánéletébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!