Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós hozzánk költözzön...

Anyós hozzánk költözzön átmenetileg?

Figyelt kérdés
Külföldön élünk, várandós vagyok a második babánkkal. Férjem azt szeretné, ha anyósom hozzánk költözne a szülés előtti 2-3 hónapban, és miután megszületett a baba még 1-2 hónapra, hogy segítsen nekünk. A segítség valóban jól jönne, de nem úgy, hogy nonstop nálunk van, nincs külön vendégszoba, a nappaliban aludna. Úgy érzem nekem szükségem van egy kis levegőre a gyerekek mellett, hogy legalább mikor alszanak, akkor egyedül lehessek, és ne legyen mindig valaki a fejünkön, aki nézi h mikor mit hogyan csinálok. A külön lakás sokba kerülne. Inkább nélkülözöm a segítséget, még ha nehezebb is lesz, de nem akarok az anyósommal együtt lakni heteken át. Hogyan értessem ezt meg férjemmel??

2016. jan. 3. 14:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
98%

OFF: "be kell jobban állnia segíteni." Ennek hallatán mindig síkitanom kéne. Mi az hogy "segíteni"? Neki nem gyereke? Ugyanolyan jogú szülő az apa is. Ugyanolyan kötelességei vannak a gyereknevelésben, mint az anyának.ON

Egyébként azokkal értek egyet, akik amellett vannak, hoy NEM,NEM,NEM. Sok millió család megoldja a 2-3 gyerek nevelését apa-anya együtmműködéssel, külső segytség nélkül.

2016. jan. 3. 16:08
 12/25 anonim ***** válasza:
94%
Nehogy az egy-két hónapból 1-2 év legyen...
2016. jan. 3. 16:11
 13/25 anonim ***** válasza:
81%
12-vagy válás...
2016. jan. 3. 16:13
 14/25 anonim ***** válasza:
89%
Hmm ismerős a szitu...külföldön élünk, két gyerekünk van. Nálunk is felmerült ez, de én kerek perec megmondtam, hogy kizárt. 1. gyerek születésekor még jó volt a kapcsolatunk, 3 hétre jött ki, akkor már úgy kezdett egy kicsit elég lenni. Innentől kezdve elkezdett megromlani a kapcsolat, addig nem szólt bele semmibe, de mivel a kisunokáját neveltük, úgy érezte joga van beleszólni. A 2. gyerek születésekor már elég rendesen meg volt romolva a kapcsolatunk. Szintén 3 hétre jött ki, nem rögtön a születésekor, mert karácsony előtt született nem sokkal, és mikor meghívtam, visszautasított azzal, hogy ő nem akar télen repülni...na én ezek után nem mondtam neki, hogy később jöhet. De aztán csak kijött tavasszal 3 hétre...hát azt hittem, megőrülök. Nyáron hazamentünk, 6 hetet voltam otthon, hát az egész rokonságból elég volt...ide-oda cibáltak minket...a lényeg, hogy nem csak anyósom nem kéne pár hónapra, de majdnem hogy senki...egyedül apámat türném el, ő tényleg nem szól belesemmibe...első gyerekkel mikor először hazamentünk látogatóba, 5 hónapot kényszerültem a gyerekkel otthon maradni, nála laktunk javára, egyszer nem szólt bele semmibe, de anyósom...kizárt dolog, hogy anyóssal 3 hétnél tovább kibírjam. Pedig tudom, hogy nehéz külföldön két gyerekkel...
2016. jan. 3. 16:25
 15/25 anonim ***** válasza:
86%
14- három hetet kibírnál? Le a kalappal! :-)
2016. jan. 3. 16:27
 16/25 anonim ***** válasza:
10%

Nagyon szép és megható ennyi szeretetteljes kommentet olvasni. Gyanítom, unatkozó vénlányok és tinik írogatnak, akik embergyűlölőek és akiknek fogalmuk sincs a család értékéről.

Ugyanakkor nem értem, hogy mihez kellene neked segítség? Csak azért, mert 2 gyereketek lesz? Másnakvis volt, van, lesz, sokan egyedül nevelik, neked még a férjed is ott van. Ha nem tudtok 2 gyereket ellátni, nem kellett volna csinálni.

2016. jan. 3. 17:12
 17/25 anonim ***** válasza:
79%
Nem kellett volna "csinálni"? És még te osztasz más hozzászólókat, bugris?
2016. jan. 3. 17:14
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Szexelni, nem a gyereket "csinálni", te bugris...
2016. jan. 3. 17:15
 19/25 anonim ***** válasza:
58%
Pedig eléggé úgy jön le, akkor fogalmazz normálisan, bugris...
2016. jan. 3. 17:52
 20/25 anonim ***** válasza:
9%

Nincs jobb dolgod?

(Nem, nekem nincs, még mielőtt kérdeznéd.)

2016. jan. 3. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!