Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A párom anyukája az őrületbe...

A párom anyukája az őrületbe kerget, mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

egyre jobban idegesít. Eleinte azt hittem viccel, de állandóan azt mondogatja, hogy szuljek gyereket és ő akar elmenni vele gyesre és gondozni, a másodikkal majd én foglalkozhatok...

Mondtam neki, Hogy még nem vagyok teljesen biztos benne, hogy kell egy gyerek, mire nekem esett hogy semmi más értelme nincs az életnek és ilyet nem lehet mondani. Régebben mikor kutyánk lett akkor is elmondta vagy 100x,hogy inkább gyerek legyen, mert a kutya túl nagy felelősség... Mondtam, hogy szerintem egy gyerek sokkal nagyobb, mire közölte hogy az más és ő babazni akar.

Mostanában beszélünk róla a párommal, hogy jó lenne egy baba, de az ilyenektol elmegy az eletkedvem is, nemhogy gyereket akarjak, hogy itt zaklasson hogy ő babazni akar. Amúgy jól toleralom ezeket, de most karácsonykor ezt megint közölte és azóta alig tudok lenyugodni, annyira felidegesitett. Amúgy vannak gondjai, és a házuk iszonyú koszos és kupis, egyszer vérig is sértődött, mert meghallotta hogy ezt mondtam a páromnak,hogy ha lenne is baba sosem merném odamenni mert kb attól is verhasat kapna ha eltolnank babakocsiban a ház előtt... Pasi azt mondja talán egy unoka miatt osszeszedne magát, de amúgy sosem szól rá,hogy terjen vissza a földre.

2015. dec. 27. 17:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
a túlbuzgósága jól fog jönni amúgy, ha kellene majd felügyelet , vagy csak ha kettesben is lennétek a pároddal. de ez már beteges szint jelenleg. ezt kell megértetni vele
2015. dec. 27. 21:43
 12/16 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy nem bízom benne annyira, vannak furcsa dolgai. Inkább anyukám lesz a segítség/babysitter, ő sokat van a rokon gyerekekkel, jól bánik velük, imádja őket és a házuk is rendben van és nem életveszélyes. Na meg persze az édesanyám közelebb áll a szívemhez, ez szerintem természetes.
2015. dec. 28. 13:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

De mit idegesíted magad? Idegeskedjen ő!

Legközelebb mondd, hogy meghánytad-vetetted ezt a dolgot és igazából sose akarsz gyereket. Nem szereted őket, nem is érdekel és különben is csak a macera van velük, boldong leszel a tested is tönkre tenni, hagyjon már, a baj rádjön a a gondolattól is. Aztán magadban röhögj rajta, ahogy szörnyülködik.

2015. dec. 29. 02:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt gyereket vállaltok a pasidnak kell férfivé alakulnia:

"de amúgy sosem szól rá,hogy terjen vissza a földre." - hát nem is, hogy rá kéne szólnia, hanem kedvesen és Q keményem elmagyarázni neki, hogy NEM fog babázni a ti gyereketekkel.

Szüljön, fogadjon örökbe, bármit, de ezt nem.

Ha ezen túl lesztek, akkor jöhet a gyerek -nektek!

2015. dec. 30. 06:54
 15/16 Ewony válasza:

Teljesen igaza van az előttem szólónak! Mindenek előtt a legfontosabb, hogy a pároddal lefektesd a babavárás és nevelés alapjait. A legkevésbé sem mindegy, hogy hogyan fog viselkedni, ha eljön az ideje. végül is Ő a társad és ketten kell, hogy részt vegyetek a gyerek életében, és ha már most mindent ráhagy a mamára... akkor ez később amikor még jobban konfrontálódik a helyzet az anyóssal, csak romlani fog. Persze, az anyukájához természetes, hogy szoros szálak fűzik, épp ezért neki ezt nehezebb belátnia, szóval közelítsd meg nála kedvesen de határozottan a témát. Hiszen ha gyerek lesz az a Ti külön szoros családotok lesz.

Sok sikert :)

2016. jan. 8. 18:36
 16/16 A kérdező kommentje:
Közben megbeszeltuk, és a párom is úgy gondolja, hogy semmi köze hozzá, csak azért nem áll le vele vitatkozni, mert az anyja mindig bolhabol elefántot csinál és unja már,feleslegesen nem akarja magát ezen turaztatni, ezért nem foglalkozik vele. segíteni nem tudott rajta sehogy az évek alatt. Azt mondta, hogy inkább ne menjek anyoshoz mikor látogatja és akkor nincs min idegeskednem.
2016. febr. 1. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!