Tiszteletlenség, ha a szülők mennek karácsonyra a gyerekekhez?
Senki nem akar rosszban lenni a szüleivel, de a szülő sem dirigálhat a felnőtt gyerekének, nem zsarolhatja érzelmileg sem. Meg KELL tanulnotok nemet mondani, és kész.
Sehová nem mennék karácsonykor. Otthon kúrálnám magunkat, és nem lenne vita, feszültség, veszekedés, duzzogás.
Istenem, 3 nap van 25-ig, de nem tudtok 5 km-t vezetni majd? Akkor nagyon betegek lehettek...
De ma ilyen nap van.
Zaklat apám, aztán az apósom
Beteg a gyerek, betegek vagyunk, mi legyen...
Nem a távolság a lényeg. Betegen, lázasan a szomszéd utcába se kell átmenni, a saját és mások egészsége érdekében. Otthon kell gyógyulni, nem vendégségben, akár karácsony van, akár nincs.
Tuti nem várnám el a gyerekemtől, hogy hozzám mászkáljon, amikor dögrováson van, hanem én mennék át hozzá pár percre, egy kis forró levessel vagy diétás kajával (attól függ, mi baja), megkérdezni, segíthetek-e, vagy boldogulnak nélkülem is. Ajándék odaad, és hátraarc.:-)
"Ezután 45 percig hallgattuk mindkettőjüktől,hogy milyen hálátlanok vagyunk,hogy nekünk nem fontos a család,hogy nem tiszteljük őket,szülőket,mert az tiszteletlenség,ha nekik kell jönni."
MINEK hallgatjátok öket 45!!! PERCEN keresztül? Én 10 perc után kikapcsoltam volna a telefont.
Emellett 30 év fölött már nem kellene a hisztis szülökkel foglalkozni, ha nem akarnak jöni hozzátok, amikor betegek vagytok, akkor karácsonyoztok nélkülük.
Jelenleg otthon lazasan fekszetek. De a 25-e meg messze van. Nem helyes, hogy az aposod kilatasba helyezte az ajandekok ertekesiteset. De en talan elengedtem volna ezt a kijelentest a fülem mellett. Olaj volt a tüzre, (a)hogy reagaltatok: "jo, akkor adjatok el". Az aposotoknak - az alacsonyabb iskolai kepesites miatt - nagy a kisebbsegi erzese veletek szemben. Talan diplomatikusabb lett volna ugy fogalmazni, hogy akkor jöttök 25-en, ha mar "vezetökepes allapotban" lesztek.
Ha en annyira lazas beteg lennek, mint te, akkor ezt a hosszu kerdest nem tudtam volna kiirni a GYIK-ra. Ha az aposod ugy erzi, hogy nem veszitek öt komolyan, talan nem egeszen "levegöböl kapott" gondolat.
Azért az meredek, hogy túl a harmadik X -en még mindig nem bújtatok ki a szülők valagából.
Mert egyáltalán nem viselkedtek párként. Csak két ember összezárva akiket a szülők rángatnak hátulról és megy a torzsalkodás. Ideje volna gerincet növeszteni és leoltani a két oldalt.
Betegen meg nem megyünk sehová hiába óbégatnak. Pihenni kell és gyógyulni.
Ha két ember lázas beteg, akkor nem megy vendégségbe és vendéget sem fogad!!
Tök mindegy, hogy éppen mekkora ünnep van vagy nincs.
Legalábbis a normális családoknál!
küldenék egy sms-t h akkor várjuk őket mikor lenyugodtak mert betegen kizárt h kocsiba üljetek és levezessetek
ha nem jönnek akkor nem ...
ezen nem akadnék ki
Megoldanám: egyik évben egyik jön 25-én, másik évben a másik.
Három gyerekünk van. Körforgásszerűen minden évben másiknál vagyunk 24-én, Istnván napra mindenki hazajön, s akkor van együtt az egész család, menyedtül, vejestül, unokástul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!