Tiszteletlenség, ha a szülők mennek karácsonyra a gyerekekhez?
Vagy "vidám" hangon közlitek velük, hogy jó a holnap, ha a kedves papa eljön értetek és haza is visz utána.
Na erre mit mondanának a szülők?
Itt azért befigyel a többiek által leírtak mellett valami irigység/önértékelési probléma is após részéről a "mert ti diplomások, én szakmunkás" duma miatt.
Gondolom sehol nincs tekintélye (milyen beosztásban dolgozik? alkalmazott?), így ilyen helyzetekben próbál ő lenni a Jani.
Alkalmazott,fizikai szakmunkás,anno a saját szülei is kitagadták,mert a húga volt a kedvenc.
Ezt is mondták,hogy csak felesben vállalják az utat,busszal akkor is el kellene mennünk,és csak hazafelé hoznának haza. Buszozást meg még úgyse vállaltuk.
. Miért nem a kedves párod tárgyalta le az egészet a kedves apukájával? Valószínűleg a te személyed még jobban irritálta az apósodat ebben a helyzetben.
ha pedig betegek vagytok, nem kell mászkálni sehova sem. Főleg nem idősebbekhez. Mert azok már könnyebben kapnak el betegséget.
Ha felépültök hamar, meg lehet mindkét szülőpárral beszélni, hogy pótkarácsonyoztok a két ünnep között.
Ebben a helyzetben sehova sem mennék, a te szüleidhez se. Miért jó lázasan kínlódni és mindenkit összefertőzni, ahelyett, hogy otthon kifeküdnétek a bajt? Két ünnep között is lehet látogatni, amikor már jobban vagytok. Szerintem sem kéne ebből ügyet csinálnia, gondolom, ha előző nap nem mennétek a szüleidhez, nem is lett volna balhé.
Annak idején anyósomtól hallgattam a rikácsolást, hogy "az a gyerek mindig beteg?!!", amikor felhívtam karácsony előtti nap, hogy ne várjanak, kórházban vagyunk, mert a 1,5 éves gyerekünknek tüdőgyulladása van. Lehet, hogy bunkóság, de 2 perc után én csaptam le a telefont - ha valakinek ez a reakciója komoly egészségügyi problémára, azzal nem kell foglalkozni.
Sok minden megváltozik, ha unokák lesznek.
Gyakorlatból tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!