Velem van a gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok..Kiváncsi lennék több ember véleményére azért írok ide.A Párommal fél éves a kislányunk, és mindig is azt akartam hogy anyósom ne szóljon bele a nevelésbe..Nem azért mert elzárkóznék attól hogy segítsenek, hanem csak az ő véleménye nem érdekel, mivel a Páromat a saját fiát mindig pocskondiázza a háta mögött, többször volt hogy évekig nem beszéltek, és elfogultság nélkül mondom hogy mindig a Páromnak volt igaza.Aztán mikor várandós lettem kezdett jó viszony kialakulni, de anyósom állandóan okoskodott nekem..nem akartam bunkó lenni, meghallgattam, de igazából sose érdekelt amit mond, és szerintem ezt érezte, ezért aztán nagyon nem mondott semmit, és nem keres..A Kislány után sem érdeklődik, és ez most picit bánt..Lehet hogy kicsit türelmesebbnek, vagy aranyosabbnak kellett volna legyek vele..??Szerintetek felhívjam??Vagy igazam van abban hogy elfogadtatom vele hogy Ő a Kislányt szeretheti, és bármikor láthatja, viheti, de a neveltetésbe nem szólhat bele??Engedjek én azért hogy a Kislánynak legyen nagymamija??(az én anyukám sajna alkoholista,tehát csak anyós marad..)A Párom szerint őt kéne hogy érdekelje az unokája, és ezt nem lehet kierőszakolni..ha érdekelné, keresne minket..innentől kezdve ez tényleg ennyi volna?2015. dec. 4. 23:17
11/13 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es..Nem igazán értelek..Senki nem kezelt berendezési tárgyként senkit..Szerintem mielöőtt azt gondolod hogy a magyar nyelvtan csak kisbetűkből, vagy nagybetűkből áll, gyorsan lapozz fel egy értelmező kéziszótàrt, és olvasd át a kérdésemet egy párszor, mert nem egészen értem sz indulatos reakciódat..Azért kapod a zöld kezecskét, mert ilyrnkor mindig örömmel tölt el milyen megkeseredett, házsártos, és bunkó ember nem szeretnék lenni.:-)..Köszönöm Mindenkinek a választ.
2015. dec. 10. 10:01
12/13 anonim válasza:
Az értelmező szótár sem ír nagybetűvel köznevet, nem hiszem, hogy a Pár a parnered tulajdonneve, vagy a Kislány a gyermeked tulajdonneve lenne. Bár vannak furcsa nevek, de itt most nem valószínű.
Igazad van, nem bútorfélének tekinted a leendő anyóst, hiszen a bútort néha porolgatja, kenegeti ápolószerrel az ember.
13/13 A kérdező kommentje:
Atyavilág..hihi.:-)..Szeretem a Párom, imádom a Kislányom..hihi.:-)..Neked pedig szép napot Kedves Válaszoló..Remélem lesz sok örömteli napod amit nem azzal töltesz hogy a gyakorin helyesírást tanítasz ráadásul butaságot írsz, azért nézz utána még egyszer annak amit leírtál.Kellemes ünnepeket Neked..Ja, és megtisztelnél ha erre is válaszolnál mert szeretnék holnap is nevetni..
2015. dec. 10. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!