NikiDávid kérdése:
Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Párom családjával nem tartom a kapcsolatot le is van mind tiltva fbookon! Sajnos az anyosnál nem tudom elkerülni egyiketsem! De megszületik a baba ugyan ugy nem akarok senkivel sem foglalkozni én nem keresem nem.megyeke egyikhez sem igy én sem akarok senkit se beemgedni a gyerek születése utan! Az bajom hogy ilyenkor szemelyesen játsza mindenki az agyát azt jönnek puszit adni, pedig nem is beszélek egyikkel sem!De attol mert adnak 2 puszit nem fogok megbocsájtani!2015. dec. 4. 19:21
21/21 anonim válasza:
Nekem úgy jött helyre a kapcsolatom az anyóssal, hogy nem beszélek és nem találkozok vele. Nem is hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!