Ti mit csinálnátok a helyemben?
Neki ezek a dolgok fel sem tűnnek ..előfordultmár hogy kiállt mellettem és megmondta neki h álljon le. De max 1 szer fordult elő. Amúgy én osztom ki . Mert rosszul vagyok tőle .Amikor elküldtek a melómból és nem dolgoztam 2 hónapig ki volt akadva. hogy nem e akarok munkát találni meg hogy miből élünk.. csak a párom dolgozik még hogy mit gondolok én hogy majd ő fog eltartani.... Ha nem muszáj még egy napra se mennék hozzájuk. Amikor pl fogyóztam és tényleg nagyon odafigyeltem a kajára és elmentünk hozzájuk le se szarta hogy én fogyózom (kenőmájas fehérkenyér tészta süti meg minden szar volt az asztalon de semmi olyan amit én is ehettem volna.szóval elmentem a boltba abonettért .. már kivolt akadva hogy én válogatok... Pfff . Amikor meg ő jött hozzánk akkor meg harcsapaprikást ettek meg sütit sütöttem neki..De később meg csak meghivattata magát egy étterembe a párom meg fizetett másnap meg leállt az albérletünkben főzni mert ő gulyáslevest kívánt megfőzött egy kád levest aztán meg lelépett hogy neki megy a vonat. És rajtunk rohadt a kaja.
Kicsit hosszúra sikeredett mindenesetre sztem ez nem normális.
25 évesen azért legyen már bennetek annyi mersz, hogy megmondjátok, hogy
- Anyuka, ne haragudjon de idén karácsonykor csak 24-én megyünk le. Reggel megyünk-este jövünk..
Ennyi.
Ha hisztizik, akkor nem kell 24 sem lemenni. Ott aludni sem kell, mert nincs olyan messze Debrecen Nyíregyházától.
Nincs olyan, hogy muszáj. Csak az van, hogy ti a pároddal finoman mondva kis gyávák vagytok, és nem mertek a sarkatokra állni. Ha nem akartok ott aludni, akkor mentek 25-én vagy 26-án.
De ha csak nyafogsz, hogy "jaj, de az anyós kikészül" vagy " de mindenki ott lesz" akkor ne írj ki kérdést erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!