Ti mit csinálnátok?
Ujjcsaládjába :) ez cuki!
Fájdalom olvasni a soraidat.....
A tanácsom: magyarázd el nekik, hogy mit illetve mit nem szeretnél, és kész. Ne célozgass, meg metakommunikalj, hanem mondd meg nekik a tutit! Szóban, ne irásban, mert az írásodat nehéz megérteni :)
Amit elmondtál, hogy mi volt a fő probléma, azaz a párod anyukája nagyon jóba volt az exbarátnőkkel, lehet, hogy párodtól függetlenül kialakított velük egy barátnői viszonyt, amit neked még nem sikerült elérned, de kezdetben szeretted volna, ha a család elfogad, mint a párod igazi és végleges párját. Szerintem azzal, hogy így közelednek, ha nem is a legjobb módon, de azt próbálják jelezni, hogy most már meg tudták lépni azt a lépést és elfogadnak a családjuk részeként.
Véleményem szerint jó lenne, ha azt mondanád el nekik, hogy miért haragszol rájuk. Ha ezt nyíltan meg tudjátok vitatni, akkor majd elválik, hogy vagy marad a harag mindkét fél részéről, vagy Te is jobban el tudod majd fogadni a rokoni kötelékeket.
Javaslom egy ilyen dolog megvitatásában, hogy ne vágd a fejükhöz, hogy ilyen meg olyan szemetek, hanem azt mondd el, hogy a viselkedésük neked mennyire rosszul esett, mennyire fájt és mennyire megbántottak vele.
" De te mit szolnál ha az anyosod többet foglalkozik a parod volt csajaval söt rola kiisteszi a képeket! "
Lehet, összebarátkoztak. A párod szakított a nővel, nem az anyja. Attól ők még lehetnek jóban.
Miért kéne megbocsájtanod? Mit tett ellened az anyós?
Ezt nem írtad. Vagy mindössze annyi a "bűne", hogy jóban van az ex barátnővel. Ne légy már gyerekes!
Hát, lányom, azért illett volna kijárnod az általános iskolát, mielőtt elhálsz...
Az nem jutott még eszedbe, hogy a párod családja lesz**ja a facebookot, mert ők élőben szeretnék látni a születendő kisbabát, és azért mennek oda puszizkodni meg hasat simogatni? Meg mert ők a család/rokonság? Vagy ez így nem...?
"mit szolnal hozza,ha ezt csinalna a parod a te csaladoddal? attól még ugyanugy a családja ,hogy te nem szereted őket .szerinted hogy esik neki,hogy a sajat esküvőjèn csak a te pereputtyod volt ott?"
A férje valószínűleg nem egy szellemifogyatékos szobor, hanem az ő keze is benne volt abban, hogy a saját családjából csak az apja lett meghívva. Anyósom nálunk is ezt csinálta, engem zaklatott jó ideig, azért, mert pontosan tisztában volt vele, hogy én a belémnevelt "illemszabályok" + némi határozatlanság miatt képtelen vagyok azt csinálni, mint a fia, aki egyszerűen elküldte a halál redvás fäđzára mikor jött a nyomulással és nem ok nélkül. Így aztán rajtam keresztül próbálkozott, míg a férjem rá nem jött, hogy engem zaklat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!