Kiakaszt az anyósom, mit csináljak?
Állandóan kiakaszt.Szekál nap mint nap.
Hogy állítsam le?
Beszélj vele.
Ne találkozz vele többé.
Mind kettőben eltudom mondani hogy legyen megoldás ha írsz.
Hogyan állítanál le civilizáltan - értsd. nem veréssel - bármely más felnőtt embert, aki szekál? Meg tudnád oldani, nem? Talán már volt is ilyen az életedben.
Ő is egy felnőtt ember, te is az vagy. Akkor? Anyósod miért szent tehén? Miért nem tudod kezelni? Miért félsz tőle?
Együtt laktok,hogy minden nap szekál? Akkor egy megoldás van,el kell költözni.
Ha nem laktok együtt, akkor csak ünnepeken találkozz vele,ha akkor is bánt,csak a párod járjon hozzá.
nálunk ilyenre azt segített csak, hogy ponosn visszaadtam neki ahogyan ő.
ha pletykált rosszakat én is(itt persze úgy is minden kiderül és zokon vette hogy olyanoat mondok a háta mögött, mert ugyanannak pletykáltam akinek ő rólam ;) és azóta leállt :))ha valamiért lenézett, másnap visszadobtam neki ugyanazt, egyből vette akkor is a lapot, azóta megválogatja hogyan beszél velem.
az ilyenek csak ilyenből értenek, kicsit le kell ereszkedni a szintjükre, különben belebetegszel a sérelmekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!