Imádom anyósom, de kiakaszt?
Vendégeket várunk délutánra, én főzök. Abban a pillanatban, hogy látja, elkezdem darabolni a húst, neki azonnal sajtot kell szeletelnie, meg szalámit, csipszet kell rendezgetnie, stb. Mindezt az amúgy is pici konyha pulton. Kb 10 perc nagyon elhúzva mindenestől amit csinálnia "kell" , tehát simán nekiállhatna akkor is, amikor a vendégek megérkeznek - vagy legalább megvárná azt a fél órát, amíg befejezem amibe bele kezdtem.
Mindig ezt csinálja. Bármihez kezdek, akkor neki is kell valamit csinálni. A párom azt mondja, nem akar haszontalannak tűnni, meg ölbe tett kézzel nézni, amíg én dolgozom.
De ettől a falnak megyek, hát semmire nem lehet haladni tőle. Már szóltam neki többször, de semmi hatása.....
Két felnőtt nő közös háztartásban nem O.K.
Ennyi az ok.
Na igen.... A probléma csak az, hogy nem véletlenül én végzem a legtöbb házimunkát: ízületi problémái vannak, alig tudja mozgatni az ujjait. Ha megerőlteti, nagy fájdalmai vannak.
Mint társaság feladat nélkül is ott van - a nappali es a konyha egy légtérben van.
Egyetértek az első válaszolóval. Mindenki a saját háztartásában tevékenykedjen.
Az én anyósom is ilyen, mindent ő akart csinálni nálunk. Én elmondtam a páromnak, hogy ezt nem szeretem, ő pedig szólt az anyukájának, azóta nagyjából rendben van a dolog.
Szerintem következetességgel kellene leállítanotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!