Megbántott, énis megbántottam, de szerintem igazam van. Mi lenne a legjobb döntés?
Ennyi agyhalott marhát. Leírta: "Ha megkérdezi a gyerek, hogy kitől kapta a nevét, nem fogom azt mondani, hogy a döglött macskámról kapta a nevét, azt fogom neki mondani, hogy tőlünk kapta a nevét, az ötlet pedig egy cicáról jött. "
A ti gyereketek honnan kapta a nevét? Fúj !!!!!!! Hányan haltak meg már ilyen névvel.
Vagy ismert emberröl? Szerintem az egy bunkó volt. Egy bunkóról elnevezni szegény gyereket. Senkiháziak.
Vagy egy felmenöröl? Még rosszabb. Egy halott rokonról, ne már, tovább akarjátok éltetni a rég halott nagybácsit?
Hülyek vagytok.
Én pl.: apám nagybátyjának nevét kaptam és mindenki örült mert valaki tovább viszi , mert neki nem volt gyereke.
Tehát, nem egy halott állat nevét kapja, hanem onnan jött az ötlet. TETSZENEK ÈRTENI?!?!
Ne kérj bocsánatot, nem te kezdted a balhét. Békülékeny hangnemben megpróbálhatsz beszélni vele, az nem azonos a bocsánatkéréssel. Ilyenre gondolok, hogy borítsunk rá fátylat, vagy hasonló. De a név mellett tartsatok ki minden körülmények közt, abba nincs beleszólása.
Mi a név amúgy?
Ha én lennék a gyerek, én furcsának tartanám 10-15-20 év múlva, hogy a cicus adta az ötletet a nevemhez.
Jobban tetszene, ha mondjuk Báthory Zsófia lett volna pl., vagy a dédnagymamám, esetleg anyukám gyerekkori barátnője, stb.
De hát a gyerekre eddig gondolt valaki?
Különben úgy magában, szép magyar név.
Engesztelésül Ad anyós nevét neki:
Kovács Anyós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!