Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért ilyen ellenséges az...

Miért ilyen ellenséges az édesanyám? Mit tegyek hogy ne rontsa el a kedvem?

Figyelt kérdés

Párommal az én szülői házunk telkére építettünk.

Párom külföldön dolgozik és két havonta jön haza 10 napra.

Jelenleg is itthon van. De anyu mindenben a hibát keresi. Miért nem dolgoskodik az udvaron, miért néz tv, miért levest reggelizik, miért van rajta a pulóver kapucni (egyébként nincs még fűtésünk)

Tegnsp a kinti kukába két kis szatyor szemetet bele raktunk azért is kiabált hogy hogyan képzeljük ezt. Na és hogy miért fürdünk mindennap miért nem elég lavórba mosakodni. Egyébként együtt fürdünk és annyira nem sok vízbe.

Annyira idegesít engem hogy teljesen el veszi kedvem. Be nézek hozzájuk és akkor tegnap délután, este és ma reggel is ezt hallgattam.

Szegény páromhoz se merek szólni mert annyira ideges vagyok olyankor.

2015. nov. 10. 10:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Akkor én szereltethetek fel külön víz és villany órát? Az én nevemen van mert apukám rám íratta a házat"

Ha a ház is, a telek is a Te neveden van hivatalosan, és anyádnak nincs haszonélvezeti jog vagy ilyesmi bejegyezve,

akkor szerintem beszereltethetsz.

De kérdez meg egy ügyvédet, az biztosat tud mondani.

Csak persze a beszerelés költségekkel és adminisztrációval jár. És persze onnantól kezdve Neked kéne fizetned a vízdíjat, csatornadíjat, áramot a saját házatokra.

2015. nov. 11. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!