Miért ilyen ellenséges az édesanyám? Mit tegyek hogy ne rontsa el a kedvem?
Párommal az én szülői házunk telkére építettünk.
Párom külföldön dolgozik és két havonta jön haza 10 napra.
Jelenleg is itthon van. De anyu mindenben a hibát keresi. Miért nem dolgoskodik az udvaron, miért néz tv, miért levest reggelizik, miért van rajta a pulóver kapucni (egyébként nincs még fűtésünk)
Tegnsp a kinti kukába két kis szatyor szemetet bele raktunk azért is kiabált hogy hogyan képzeljük ezt. Na és hogy miért fürdünk mindennap miért nem elég lavórba mosakodni. Egyébként együtt fürdünk és annyira nem sok vízbe.
Annyira idegesít engem hogy teljesen el veszi kedvem. Be nézek hozzájuk és akkor tegnap délután, este és ma reggel is ezt hallgattam.
Szegény páromhoz se merek szólni mert annyira ideges vagyok olyankor.
Anyád valóban lehetetlenül viselkedik. Sokat nem lehet tenni. Annyit esetleg, hogy külön vízórát szereltettek be, és onnantól a vízdijat ti fizetitek a ti házatokra. Akkor nincs alapja morogni a fürdés miatt. Persze ehhez kell annak az engedélye, akié a telek (Apád vagy Anyád).
Ami pedig a büntetést/elvivést illeti tartsátok be a törvényeket (akkor is, ha Apád mást mond)!
Illegálisan beépítkeztetek a kertjükbe egy bódét, amiben élhettek, csak mert kedvesek akartatok lenni. Ahelyett, hogy ti is elmentetek volna albérletbe. Vagy épp saját lakásba. Hát gratulálok, ezek után ne csodálkozzatok, hogy mindenbe beleszólnak és putrisan kell élnetek.
Egyébként egymás koszában ázni GUSZTUSTALAN. Nálatok se stimmel valami, ha szerintetek ez normális életvitel.
Hát jó nagy baromságot csináltatok azzal, hogy odaépítkeztetek, ráadásul illegálisan.
A békesség ára a különköltözés. Ha a helyetekben lennék, én kiköltöznék a páromhoz, a lakást meg otthagynám a francba, került amibe került.
Most tehát elköltöttetek lassan 4 millió forintot egy kutyaházra, ahol nem is élhettek nyugodtan. Az a négy millió forint bőven elég lett volna önerőhoz mondjuk fundamentás kölcsönnel egy kétszer akkora lakásra még egy drágább megyeszékhelyen is, de Pesten is panelra és akkor most nem tartanátok itt, hogy vagy szar az élet, vagy egy rakás pénzt otthagytok. Ez a pénzkidobás még az albérletnél is szarabb, mert igaz, hogy az sose lesz a tiéd, de legalább biztosítja a nyugodt életet, vagy ha mégse, akkor fogod a ruháidat és arrébb mégy egy másikba..
Nem véletlen mondja mindenki, hogy nem egészséges az ilyen, nem szabad. Itt is mindig van ilyen kérdés, miding mindenki mondja, hogy ne, nehogy ebbe öljenek, nem szabad, aztán pár hónap vagy év múlva jön az ilyen kérdés, hogy mi legyen, mert szar, de minden pénzüket beleölték...
Víz és villanyóra stb. nem fogja megoldani, mert anyád nem csak a számlákon lovagol, hanem azon, hogy miért nem dolgos az udvaron, miért néz tévét, miért eszik levest reggel, miért veszi fel a kapucnit stb. ahogy írtad. EZT csak a távolság oldja meg és semmi más.
mindig elcsodálkozok, hogy mennyi hülye van a földön.
jó nem akarok ezzel senkit megsérteni, de ennyi baklövést elkövetni egyszerre, ritka nagy hülyének kell lenni az egyszer biztos.
az illegális építkezés még csak hagyján, de az hogy ennyi pénzt egy sufniba beleölni...
inkább lebontottam volna, a 1,3 millióból meg albérletbe mentem volna.
én tényleg nem akarlak megbántani kérdező, és sértegetni sem, de teljes mértékben megérdemlitek a sorsotokat.
amin még fennakadtam az a "Na és hogy miért fürdünk mindennap miért nem elég lavórba mosakodni."
tényleg...no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!