Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom megrongálta a tűzhelye...

Anyósom megrongálta a tűzhelyemet. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Működni működik, a bevonatát tette tönkre. Átjött hozzánk unokázni. A férjem barkácsolt a garázsban és megkért, hogy menjek le segíteni. Anyósom felkiáltott, hogy ő addig vigyáz a gyerekre. nem igazán szeretem kettesben hagyni őket, mert már azelőtt is bebizonyított, hogy nem igazán tud vigyázni semmire és senkire. Még a férjemnek is említettem, hogy siessünk, nem szívesen hagyom őket kettesben. 1 órát voltam a garázsban, megyek fel a konyhába és már félúton megcsap a zsíroldó a szaga. (Hideg zsíroldó, az a nagyon büdös, maró szagú). A gyerek járókáját kihúzta a nappaliból a konyhába(?), és benne aludt. Nem féltem minden porszemtől a gyereket, de a zsíroldó, pláne, olyan mennyiségben amit az anyósom a tűzhelyre fröcskölt, egy felnőtt tüdejét is kikészíti, nemhogy egy 1 éves gyerekét. Részletkérdés, hogy a gyereknek van saját szobája, kisággyal, ahol alhatna, illetve van babafigyelő, úgyhogy hallani is lehetne, hogy ha felkel, vagy sír. Aztán veszem észre, hogy acélsúrolóval sikálja a tűzhelyet, és a tűzhelynél a fala erősített föcsögésfelfogó acél felületet. Mondom, neki, hogy az nem szabad így, adja át, befejezem. A tűzhely úszott a vegyszerben, azt hittem megfulladok, mire letörlöm. Letöröltem, és akkor nézem, hogy mit csinált. Az acéllap, mint a sokat használt jégkorcsolyapálya, gyakorlatilag forgácsokban jött le róla a bevonat. A tűzhelyen a zománc tiszta karc, nincs olyan felület, ami ép lenne, az antikolt tekerőkről, meg szépen lesikálta a bevonatot, illetve azok is tiszta karcosak. Bosszant, mert ráadásul egy baromi drága tűzhelyről van szó, ami 1 éves sincs. Garancia ilyen kárra ugye nem terjed ki. Komolyan legszívesebben vetetnék vele egy újat. Férjem is dühös, és most azon tanakodunk, hogy mi legyen.
2015. okt. 24. 15:02
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
69%

Jaj. Az ejln anyám is ugyanezt csinálta. Csak nekem szerencsém volt mert idoben észrevettem es csak par karc lett rajta. O sem értette mi bajom van hisz otthon is ugyanigy takarít. Hat ugy is nez ki a tűzhely....

Nem ertem miert nyul hozza bármihez is amikor ezerszer elmondtam neki hogy nem kell segiteni. Unokazni jon nem takaritonot jatszani. Foleg hogy eleg kifogásolható tisztasagrol alkozltott véleménye.

Es nem oreg 56 eves. Bar a mi kapcsolatunk amugy is szar.

De ettol kibvagyok.

2015. okt. 24. 22:24
 32/34 anonim ***** válasza:
68%

Utolso vagyok. Igazabol én nem fizettetnem ki vele, de egy biztos soha többet nem hagynám felugyelet nelkul

Az meg hogy a gyerek is itt volt na nalam ez lenne az utolsó alkalom hogy vigyázott ra. En akkor szoktam a zsiroldot hasznalni mikor alszik es meg be ia zarom a konyhaajtot.

Szegeny gyerek:(

2015. okt. 24. 22:28
 33/34 anonim ***** válasza:
17%
Bocsánat a hibákért telefonról irok.
2015. okt. 24. 22:30
 34/34 anonim ***** válasza:
3%

Nem igazán értem ezt a felháborodást, hisz minden menyből anyós lesz, előbb utóbb, és ö is ugyanezt fogja csinálni.

Gondolod, hogy ezek a holdról jöttek?

2015. okt. 25. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!