Anyósom megrongálta a tűzhelyemet. Mit tennétek?
Jaj. Az ejln anyám is ugyanezt csinálta. Csak nekem szerencsém volt mert idoben észrevettem es csak par karc lett rajta. O sem értette mi bajom van hisz otthon is ugyanigy takarít. Hat ugy is nez ki a tűzhely....
Nem ertem miert nyul hozza bármihez is amikor ezerszer elmondtam neki hogy nem kell segiteni. Unokazni jon nem takaritonot jatszani. Foleg hogy eleg kifogásolható tisztasagrol alkozltott véleménye.
Es nem oreg 56 eves. Bar a mi kapcsolatunk amugy is szar.
De ettol kibvagyok.
Utolso vagyok. Igazabol én nem fizettetnem ki vele, de egy biztos soha többet nem hagynám felugyelet nelkul
Az meg hogy a gyerek is itt volt na nalam ez lenne az utolsó alkalom hogy vigyázott ra. En akkor szoktam a zsiroldot hasznalni mikor alszik es meg be ia zarom a konyhaajtot.
Szegeny gyerek:(
Nem igazán értem ezt a felháborodást, hisz minden menyből anyós lesz, előbb utóbb, és ö is ugyanezt fogja csinálni.
Gondolod, hogy ezek a holdról jöttek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!