Anyósom megrongálta a tűzhelyemet. Mit tennétek?
Hát igen! A pokolhoz vezető út, jószándékkal van kikövezve!
Mindenképpen megmutatnám neki, hogy mit tett tönkre, és kíváncsi lennék mit szól hozzá.
De, ebből talán megtanulta, hogy ezután soha semmihez nem nyúl.
Tudom, milyen bosszanto lehet, foleg ha kemenyen sporoltatok hogy ilyen szep legyen a haz.
Viszont gondolj bele, hogy legalabb senkinek sem esett baja. Egyszer en is felgyujtottam otthon a konyhat veletlenul (habar meg gyerek voltam), a noverem oltotta el. Nagyon orulok, hogy amikor anya hazaert, nem verest kaptam, hanem orult, hogy nekunk nem esett bajunk...
Gondolj bele, ha a gyereked leforrazta volna magat, vagy levagja az egyik ujjat balesetbol (es most nem azt mondom, hogy anyosod akar veletlenul is tenni fog ilyet valaha), nem lenne penz, ami azon a helyzeten segit.
Ha nem ajanlja fel, hogy kifizeti, szerintem nem tudtok mit tenni, kenyszeriteni nagyon bunko dolog, foleg, hogy nem szandekosan ronttota el, hanem egyugyusegbol. Viszont ha felajanlja, talan akkor is erdemes egy olcsobbra cserelni a bevonatot, mar csak a jovobeni esetek elkerulese vegett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!