Anyósom megrongálta a tűzhelyemet. Mit tennétek?
Nálunk is megtörtént, csak nem anyós, hanem más rokon állt neki a tűzhelytisztításnak, de ő úgy döntött a dörzsi mellett késsel is rásegít... Jelezném a tűzhely pár órával előtte volt megtisztítva, egyetlen egy morzsányi valami volt odaragadva, azt nem vettük észre. Mire végzett egy egész fehér tűzhely felülete milliméter széles karcokkal volt tele. Anyám majdnem felrobbant, felment a szobájába, és egy óráig legalább ott volt, nehogy felrobbanjon. Mikor a rokont kérdeztük, hogy ezt hogy gondolta, nem érette, mi a probléma, a tűzhely az tűzhely, normális, ha karcos, hiszen használjuk.
Kérdező, ha anyósod hozzáállása is ilyen, nem tudsz mit csinálni. Nem szabad felügyelet nélkül hagyni.
Megnézném a pert Judy bírónőnél, hogy "anyós megkarcolta a tűzhelyt, kártérítést követelek!" :D
Áldom a sorsot hogy normális emberek vesznek körül!
Más házában vendég vagyok = ülök a seggemen amég ott vagyok. A lakás berendezéseihez,tárgyaihoz nem nyúlok hozzá főleg nem sikálom le a gáztűzhelyet.
Én idegen autójában nem érek hozzá a rádió kapcsolojához, nem ám egy idegen lakásban kezdek takarítani.
Anyósod azt gondolja hogy ami a fiáé az ővé is, ez akkor igaz ha adott a házba bele pénzt. De akkor is vendég nálatok.
Nem lehet valami jól nevelt, tanult a kedves anyósod.
Én nem veszekednék emiatt, vennék újat ha nagyon zavar de ezek után anyós csak akkor jöhetne ha a kanapén képes elücsörögni a fenekén amég haza nem megy.
24N
Kedves Kérdező, talán ilyenre gondolsz?
85 ezer azért nem a világ hogy ezért veszekedni kellene. De ezek után szabáylokhoz kötném a látogatást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!