Anyám és a kedvesem nagyon nem jönnek ki egymással mi csináljak?
Nem is tudom hol kezdjem. Én a családi vállalkozásban dolgozom, ahol anyám is. Barátnőm szerencsére máshol. Próbálom kibékíteni őket, próbálok közös programot szervezni születésnap, névnap stb.Alkalmanként jó elpofiznak egymással, majd mikor beszélek velük mind a kettő meg van győződve arról, hogy utálja a másik.
Mit csináljak? Nektek volt már hasonló szitutok? És persze rajtam csattan az ostor.
Én ahhoz a trükkhöz folyamodnék, hogy egy ilyen találkozás után azt mondanám mindkettőnek, hogy a másik milyen jól érezte magát, és hogy dicsérte őt, s hogy milyen szimpatikus neki.
Meglásd, rövid időn belül más szemmel fognak egymásra nézni. :-)
Lehet, hogy a maga módján az anyukád féltékeny, s ezt érzi a párod. De az is lehet, hogy a párodnak van kis komplexusa, nehezebben oldódik.
Az ilyen kegyes és jótékony kis füllentés nagyon jól elsülhet.
:-)
Legyen meg a néhány kilóméteres távolság anyukád és a ti lakásotok között.
Ha az anyukád igazságtalan a barátnőddel, akkor állj ki a párod mellett, így ő biztonságban fogja magát érezni.
Ne eröltesd a kapcsolatot köztük. Anyukádnak mondd el, hogy mi zavar, és biztosítsd róla, hogy mostmár elsősorban a párodhoz vagy lojális.
Ha a a párod mellett állsz, és otthon béke van, akkor könnyebben veszed az akadályokat.
Anyós- meny viszony ritkán zökkenőmentes, ezért a súrlódási felületet érdemes csókkenteni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!