Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyám és a kedvesem nagyon...

Anyám és a kedvesem nagyon nem jönnek ki egymással mi csináljak?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hol kezdjem. Én a családi vállalkozásban dolgozom, ahol anyám is. Barátnőm szerencsére máshol. Próbálom kibékíteni őket, próbálok közös programot szervezni születésnap, névnap stb.Alkalmanként jó elpofiznak egymással, majd mikor beszélek velük mind a kettő meg van győződve arról, hogy utálja a másik.

Mit csináljak? Nektek volt már hasonló szitutok? És persze rajtam csattan az ostor.

#anyós-meny
2015. okt. 22. 13:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én ahhoz a trükkhöz folyamodnék, hogy egy ilyen találkozás után azt mondanám mindkettőnek, hogy a másik milyen jól érezte magát, és hogy dicsérte őt, s hogy milyen szimpatikus neki.

Meglásd, rövid időn belül más szemmel fognak egymásra nézni. :-)

Lehet, hogy a maga módján az anyukád féltékeny, s ezt érzi a párod. De az is lehet, hogy a párodnak van kis komplexusa, nehezebben oldódik.

Az ilyen kegyes és jótékony kis füllentés nagyon jól elsülhet.

:-)

2015. okt. 23. 22:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Legyen meg a néhány kilóméteres távolság anyukád és a ti lakásotok között.

Ha az anyukád igazságtalan a barátnőddel, akkor állj ki a párod mellett, így ő biztonságban fogja magát érezni.

Ne eröltesd a kapcsolatot köztük. Anyukádnak mondd el, hogy mi zavar, és biztosítsd róla, hogy mostmár elsősorban a párodhoz vagy lojális.

Ha a a párod mellett állsz, és otthon béke van, akkor könnyebben veszed az akadályokat.

Anyós- meny viszony ritkán zökkenőmentes, ezért a súrlódási felületet érdemes csókkenteni.

Sok sikert!

2015. okt. 25. 12:00
 13/13 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nem helyes, ha a hölgyek panaszladanak hasznalnak teged. Mindket hölgy nagy bizonytalansagot arul el magarol. A kedvesed azt gondolja, hogy nem eleg jo az anyadnak, es forditva. En a helyedben arra vezetnem ra öket - külön-külön-, hogy ha problemajuk van egymassal, akkor beszeljek meg egymassal. Mindketten azt varjak töled, hogy partot vallaljal az egyik mellett. Nem helyes, hogy teged a konfliktusukba bevonnak.
2015. nov. 1. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!