Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom nagyon ragaszkodik...

Az anyósom nagyon ragaszkodik a páromhoz, mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok.A párom már 27éves és még mindig az anyukájával él.A szülei elváltak kiskorában.Még mindig vele él,de már én is itt vagyok.Még nem költözünk össze.Az anyós idős és állandóan hármasba kell menni mindenhova vásárolni heti 1-2x,hol ide hol oda,mindig náluk kell ebédelni,mert hogy ő ránk főz és stb stb ne romoljon meg a kaja.Mit tegyek hogy éreztessem vele hogy a fia már az enyém és hagyja őt szabadra,még ha együtt is laknak.Ha velem van állandóan hivja hogy ezt vegyen és vigyen haza,vagy azt...a lényeg hogy sokszor velem is érezteti sokszor a fia előtt hogy a fiának mindig is ő lesz az első apró jelekkel,amiket persze ha elmondok a páromnak nem igy fogja fel.Mit tehetnék?mert nem akarom megbántani az anyóst,de ha összeköltözünk majd,úgy mondta hogy 3asba lakjunk mert hogy ő minket nem fog zavarni...nem tudom mit tegyek.adjatok tanácsokat!

2015. okt. 15. 16:39
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Téged ez a fiú nem szeret. Ha szeretne, nem így viselkedne. Keress olyat, aki szeret. Mi neked a jó ebben a kapcsolatban? Mert hogy mi rossz, arról már sokat tudunk.
2015. okt. 16. 14:31
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a kommenteket. Teljesen megértelek, nagyjából ugyanebben a cipőben jártam. Amit tanácsolok:

1. Isten ments, hogy összeköltözz az anyukájával (még a sajátoddal sem) - saját életet kell(ene) kialakítanotok.

2. Nagyon-nagyon nehezen fogja megérteni a barátod, hogy mi a problémád, mert egyrészt szinte össze vannak nőve az anyukájával, másrészt férfiként ő nem érzékeli ezeket a női "dolgokat".

3. Az édesanyja sem fogja magától abbahagyni az állandó jelentkezést, mindig is 3. akar lenni majd a kapcsolatotokban - egyrészt önzőség miatt, másrészt mert az "ő kisfia", harmadrészt mert nem akar egyedül maradni.

4. A mamával csak addig lesz jó a viszonyod, amig el nem kezdesz önmagadért és a kapcsolatotokért kiállni - tapasztalat....:))

5. Szeretettel, bölcsességgel és türelemmel valahogy meg kell értetned a barátoddal, hogy Te egy társra vágysz, nem anyuci fiára. Te őt választottad, és szeretnél csak vele lenni, hiszen a "társkapcsolat" két ember kapcsolatáról szól, nem háromról, vagy többről. A barátodnak kell anyukájával beszélni, és elkezdeni leválni róla, Te nem tehetsz semmit.

Sok sikert!

2015. okt. 16. 22:40
 33/34 anonim válasza:
100%
A párod mehet lapátra, de nagyon gyorsan. Egy percet se pazarolj rá többet. Ez annyira tipikus helyzet amennyire csak lehet. A mamáról leválni nem képes gyerek, a gyereket elengedni nem képes anyuka. Javaslatom: babusgassa a hülye gyerekét tovább, lakjanak együtt, plázázzanak, bicajozzanak, de nélküled. Keress olyat, aki szeret és önálló.
2015. okt. 19. 14:52
 34/34 anonim ***** válasza:
Árvagyereket kell keresni párnak.
2015. okt. 22. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!