Az anyósom nagyon ragaszkodik a páromhoz, mit tegyek? (többi lent)
Igen, bocsi, félreérthető voltál :)
A mama biztos társaságra vágyik, de meg kéne értenie, hogy már Ti vagytok egy pár.
Persze nyilván a szülőket sem szabad teljesen hanyagolni, hanem örülni, amíg velünk vannak, de ezek szerint a Mama túl sokat akar. Heti 1 program vele bőven elég. Szép türelmesen meg kell vele értetni, de itt a párodnak kell lépni, és felnőtt férfiként viselkedni. Remélem sikerül, mert nagyon szimpatikusan írtál.
" ha 2havonta 1x megy a párjával bulizni hogy ne gyere soká..."
A mamának pszichológusra van szüksége.
Az a ráad valami ruhát nem gond, az én 36 éves páromnak és a 39 éves nekem is mindig ruhát kínál az anyja, hogy nehogy megfázzunk :) Nem tapadós, a párom kicsit sem anyuci pici fia, mindössze jó kapcsolatban vagyunk mindhárman és ő ilyen. 1-2 hetente megyünk s ha az nem nyár, akkor pulóvert/kabátot ajánl nekünk, ha kimegyünk és nincs rajtunk olyan. Ezzel nincs baj, bár tipikusan visszautasítjuk, mert megfelelően vagyunk öltözve, nem vagyunk fázósak.
A ne gyere soká... Az erős kicsit. lehet, hogy nem fogja fel, hogy felnőttről van szó, mindenesetre nem neki kéne megmondania, meddig maradjon.
De mi a lótúróért nem mentek el ketten étterembe, miért van ott mindig a mama? Ha nem tetszik, szólj a párodnak, hogy menjetek el ketten étterembe és kész. Ez megintcsak kommunikáció...
Ha valóban állandóan hívogatja meg folyton ott van, akkor tényleg nem OK a dolog, de úgy tűnik, picit túlreagálod, ahelyett, hogy szólnál. Azt megértem, hogy 1 év után már érzékeny vagy az ilyenekre, de tényleg beszéld meg velük, ne csak tűrj és szakadjanak az idegeid szép lassan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!