Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom nagyon ragaszkodik...

Az anyósom nagyon ragaszkodik a páromhoz, mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok.A párom már 27éves és még mindig az anyukájával él.A szülei elváltak kiskorában.Még mindig vele él,de már én is itt vagyok.Még nem költözünk össze.Az anyós idős és állandóan hármasba kell menni mindenhova vásárolni heti 1-2x,hol ide hol oda,mindig náluk kell ebédelni,mert hogy ő ránk főz és stb stb ne romoljon meg a kaja.Mit tegyek hogy éreztessem vele hogy a fia már az enyém és hagyja őt szabadra,még ha együtt is laknak.Ha velem van állandóan hivja hogy ezt vegyen és vigyen haza,vagy azt...a lényeg hogy sokszor velem is érezteti sokszor a fia előtt hogy a fiának mindig is ő lesz az első apró jelekkel,amiket persze ha elmondok a páromnak nem igy fogja fel.Mit tehetnék?mert nem akarom megbántani az anyóst,de ha összeköltözünk majd,úgy mondta hogy 3asba lakjunk mert hogy ő minket nem fog zavarni...nem tudom mit tegyek.adjatok tanácsokat!

2015. okt. 15. 16:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Beszélj a pároddal, itt neki kell változtatnia, mert ez teljesen abszurd. Mondhani beteges. Szimbiózisban van anya és felnőtt fia a korosztálynak mefelelő egészséges párkapcsolat helyett.
2015. okt. 15. 22:21
 12/34 A kérdező kommentje:
mások szerint ezek szerint ez normális és én vagyok a hülye...:P
2015. okt. 15. 22:25
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bocsi, félreérthető voltál :)

A mama biztos társaságra vágyik, de meg kéne értenie, hogy már Ti vagytok egy pár.

Persze nyilván a szülőket sem szabad teljesen hanyagolni, hanem örülni, amíg velünk vannak, de ezek szerint a Mama túl sokat akar. Heti 1 program vele bőven elég. Szép türelmesen meg kell vele értetni, de itt a párodnak kell lépni, és felnőtt férfiként viselkedni. Remélem sikerül, mert nagyon szimpatikusan írtál.

2015. okt. 15. 22:30
 14/34 anonim válasza:
4%
A leirtak alapjan csak annyit tudok mondani, hogy te probalod magadnak kisajatitani a parod. Arad beloled az egoizmus.nem lesz sem a te sem a mas tulajdona. 1 eve vagytok egyutt, meg ossze sem koltoztetek megis te szeretnel neki parancsolni. Felejtse el az eddigi eletet es CSAK veled foglalkozzon. Nem furcsa ez? Az en anyosom is szokta mondani a paromnak, hogy ezt vedd fel mert jol all, nincs azzal semmi baj ha felti hiszen az anyja. Te hany eves vagy? Lehet meg nem vagy erett ezeket a dolgokat atlatni. Ha a vasarlas alatt elelmiszer vasarlast ertessz, szerintem teljesen belefer heti 1-2 alkalom hiszen nem te fozol ra. Ha torodo a parod az anyjaval annak csak orulnod kellene mert kesobb veled is ilyen lesz. Lehet az anyos azert szurkal mert latja rajtad, hogy probalod kisajatitani a fiat?
2015. okt. 15. 22:42
 15/34 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem akarom kisajátitani,de nem úgy tekint ránk mintha mi már felnőttek lennénk és helyettünk hozza meg a döntéseket-szerintem az már nem illő ha a 27évesnek azt mondja ha 2havonta 1x megy a párjával bulizni hogy ne gyere soká...
2015. okt. 15. 22:59
 16/34 anonim ***** válasza:
54%

" ha 2havonta 1x megy a párjával bulizni hogy ne gyere soká..."

A mamának pszichológusra van szüksége.

2015. okt. 15. 23:02
 17/34 anonim válasza:
Hany eves vagy kerdezo?
2015. okt. 15. 23:09
 18/34 A kérdező kommentje:
23
2015. okt. 15. 23:16
 19/34 anonim ***** válasza:

Az a ráad valami ruhát nem gond, az én 36 éves páromnak és a 39 éves nekem is mindig ruhát kínál az anyja, hogy nehogy megfázzunk :) Nem tapadós, a párom kicsit sem anyuci pici fia, mindössze jó kapcsolatban vagyunk mindhárman és ő ilyen. 1-2 hetente megyünk s ha az nem nyár, akkor pulóvert/kabátot ajánl nekünk, ha kimegyünk és nincs rajtunk olyan. Ezzel nincs baj, bár tipikusan visszautasítjuk, mert megfelelően vagyunk öltözve, nem vagyunk fázósak.

A ne gyere soká... Az erős kicsit. lehet, hogy nem fogja fel, hogy felnőttről van szó, mindenesetre nem neki kéne megmondania, meddig maradjon.

De mi a lótúróért nem mentek el ketten étterembe, miért van ott mindig a mama? Ha nem tetszik, szólj a párodnak, hogy menjetek el ketten étterembe és kész. Ez megintcsak kommunikáció...

Ha valóban állandóan hívogatja meg folyton ott van, akkor tényleg nem OK a dolog, de úgy tűnik, picit túlreagálod, ahelyett, hogy szólnál. Azt megértem, hogy 1 év után már érzékeny vagy az ilyenekre, de tényleg beszéld meg velük, ne csak tűrj és szakadjanak az idegeid szép lassan...

2015. okt. 16. 00:39
 20/34 anonim válasza:
"Mi nagyon jó kapcsolatot ápolunk a párom anyukájával,nagyon szeret engem és én is őt". A leirtakbol nem ugy latszik, h szeretned. Az ettermezes hogy zajlik? A parod hivja el? Vagy az anyuka hiv meg benneteket? Ha az elso akkor baj van, ha a masodik akkor szerintem nagyon aranyos gesztus es csak a kedvedtekben akar jarni. A vasarlast nem ertem pontosan, hogy zajlik de ha hetvegi bevasarlasrol van szo nem hiszem, hogy akkora baj, ez normalis dolog, hogy ha elmentek nagybevasarlast csinalni. En szivesen megyek el a parommal es anyosommal vasarolni, sot, meg azt is megbeszeljuk ki mit fog fozni. Maskulomben te nem szoktal vasarolni menni szuleiddel? Szerintem nem kellene ragorcsolj ilyenekre, azt irtad kedves hozzad, akkor mi a gond? Azt irtad, hogy a szulei elvaltak mikor kicsi volt es hogy nem volt komoly kapcsolata meg. Ugy latszik egy jo kapcsolatot apol az anyjaval es te atakarod venni az iranyitast felette.
2015. okt. 16. 06:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!