Hogy hozzam fel ezt a kényes témát?
nyugi, sose látjáék be, hogy isznak, nem ismerik el- Tagadni fogják, akkor is, ha látszik. Én se vinném oda.
Emiatt nem mennek ők se? mert nincs, ki vezessen? Vagy ott nem lehetne inni?
A nagynénémre emlékeztetnek, annyira beiszik, hogy már égetett le céklát is, füstölt a konyha. Most akkor egy gyerek hogy bízható rá, ha zöldésg sem?
Felnőtt nő vagy, gyerekkel, nem? Akkor meg állj a sarkadra és azt tedd amit kell! A gyerek legyen az első és nem az, hogy a részeges anyósék megsértődnek vagy sem.
Én a te helyedben semmiképp sem vinném oda. Már az is durva nekem, hogy bent a lakásban dohányoznak, még ha egy másik szobában is. Miért nem lehet kimenni? Persze saját lakásában ott dohányzik ahol akar, de te meg eldöntheted hogy akarsz oda menni vagy nem. Gyereket nem vinnék a közelükbe és soha egy napra sem hagynám majd rájuk. Mégis, hogy lehetne rábízni egy alkoholistára? Te megbíznál benne?
Külön család vagytok, nem kell minden szombaton ott lenni. Az meg hogy ők még nem voltak nálatok...no komment.
Ha nem akarnak nem mennek, de nektek sem muszáj!
az én anyosom is hasonlo volt.. (aposom már nem él) 4 honapos volt a fiam, mikor vissza kellett mennem dolgozni (kulfold), igy anyosom vigyázott a fiamra heti 3 délutánt.. lényegében teljesen felhagyott az ivászattal, a cigit is letette. akkor szokott becsipni, mikor egyedul van, de ha a fiam ott van, sosem iszik.
kivánom, hogy nálatok is hasonlo legyen a helyzet. :) hátha felméri a felelosségét annak, hogy legalább akkor ne igyon, amikor a gyerekre vigyáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!