Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anósnak, apósnak max mennyi...

Anósnak, apósnak max mennyi időre adnád kölcsön a kocsitokat, kocsidat?

Figyelt kérdés
2015. szept. 17. 08:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
30%
Nem adnám kölcsön. Hatalmas családi balhé lenne, ha épp náluk érné valami. Elviszed inkább őket, ha még tudom oldani. Ha nem, akkor oldják meg ők. Szerencsére lehet ma már autót bérelni is.
2015. szept. 17. 10:55
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi igazából a kérdés???

Férjed odaadná, de te nem?

Nem adtátok oda és ők megharagudtak?

Odaadtátok, de valami baja esett?

2015. szept. 17. 10:57
 13/27 anonim ***** válasza:
42%

9-es: autót NEM nem adunk kölcsön, hanem te nem adod kölcsön, nagy különbség.

Nálunk a családban alap a kölcsönadás. Sógornőm is viszi olykor a miénket, anyósék is adják az övékét.

2015. szept. 17. 11:00
 14/27 anonim ***** válasza:
39%

13: Ez egy mondás: Nőt és autót nem adunk kölcsön. :)

Nem én. Nem te. Hanem általánosan.

2015. szept. 17. 11:02
 15/27 anonim ***** válasza:
59%
Egészen addig, 13, amíg valami gond nem lesz. Teszem azt x alkatrész pont akkor megy tönkre, amikor anyosnal van. Akkor ki Fizeti? Anyos, mert ő használta, vagy te, mert a tied?
2015. szept. 17. 11:13
 16/27 anonim ***** válasza:
61%

Nálunk se szokás autót kölcsönadni.

Volt már, hogy anyunak felajánlottuk, de nem fogadta el. Azt mondta Ő nem vállalja, hogy pont nála történjen esetleg valami...

2015. szept. 17. 11:17
 17/27 anonim ***** válasza:
40%

Egy autó van és szükségünk van rá, ha többet kell vásárolni, mint ami egy motor hátsó dobozába fér vagy rossz az idő s megyünk valahova. Úgyhogy nem adnánk kölcsön, de ahogy már előkerült a téma, amiatt sem, hogy ha baja lesz, akkor mi van? Bár nem lehet baja, mivel a családban sebnkinek nem lenne pénze javítani... No igen, ha gazdag lennék, máshogy állnék hozzá a kissé törött pici Yarishoz, de kölcsön akkor se adnám, mert nekünk kell. Anyós nagyvárosban él, mi két falu között, tömegközlekedés nélkül.

A motoromat is csak a páromnak adom kölcsön, ha nagyon muszáj és neki sem szívesen. Ez kölcsönös, törte már meg a motorom... Egészen érthető okokból (nem volt hozzászokva, úgy kezelte, mint a sajátját s az enyémet nem lehet annyira dönteni), de attól még nem esett jól.

A járműveinkkel szeretetteljes viszonyban vagyunk, szinte családtagok és lányokként hivatkozunk rájuk. Kölcsönadás fel sem merülhet, ahogy eladni sem fogjuk őket, legalábbis a motorokat semmiképp.

2015. szept. 17. 12:34
 18/27 anonim ***** válasza:
88%

soha

1. mert 65éven felüliek

2. mert nem láttam őket vezetni soha

3. mert törték már a sajátjukat is

4. mert 280km-re laknak :-)

2015. szept. 17. 13:08
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem adnám oda. Életükben egy autójuk volt, egy éven belül összetörték azt is és azóta sincs.

Ha én töröm össze az autómat, az szarügy, de ha bárki más töri össze, akkor kifizetni sose fogja/tudja én meg nézegethetek kocsi nélkül.

2015. szept. 17. 13:56
 20/27 Ditta323 ***** válasza:
100%

Nem, mert messze laknak (200km). És ha összetörik akkor fizethetjük mi...

Anyáméknak max, de arra sem nagyon kerül sor, mivel öcsém otthon lakik és inkább azt kérik el. Meg, ha apám törné akkor meg is csináltatná, illetve az első autómat tőlük kaptam, a másodikat meg apu szerezte...

2015. szept. 17. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!