Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek sincs ezzel...

Szerintetek sincs ezzel probléma? Furán érzem magam miatta.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A saját édesanyámmal sosem volt túl jó kapcsolatom. Véletlen gyerek vagyok, és az érkezésem miatt nem volt lehetősége elválni, ezért nevelést, odafigyelést vagy szeretetet nem nagyon kaptam tőle. Már nem fáj annyira a dolog, mint kiskoromban, most épp 3 hónapja nem is tudok róla semmit. A párom családját viszont nagyon szeretem, kedves, jófej emberek, az első perctől fogva elfogadnak, anyósomat különösen szeretem, erős, csupaszív asszony.

Történt tegnap, hogy a családjánál voltunk, és kérdezni szerettem volna tőle valamit, de nem találtam bent, így a páromhoz fordultam, és feltettem a kérdést, hogy "Anyu hol van?" Elsőre fel sem fogtam, hogy mit kérdeztem, csak amikor láttam, hogy meglepetten néz rám, akkor ismételte ő el, hogy mit mondtam. A sógornőm is hallotta. Aztán a párom megölelgetett, hogy ennek ő igazából örül, és nincs semmi baj, a sógornőm is így volt a helyzettel, de én akkor is, azóta olyan furán érzem magam. Elpirulok és zavarba jövök, ha csak visszagondolok rá. Biztosan elmondja neki a sógornőm. Ha esetleg szóba jön a téma, nem tudom, hogy mit csináljak. Nehezen mutatom ki az érzéseimet. Ők a családom, ha úgy vesszük, lehetnek elfogultak, de ti, mint külső szemlélők, nem néznétek rám furán? Tudom, hogy lehet, hogy "apróságnak" tűnik, de én egy kicsit szégyellem magam miatta.

2015. szept. 9. 12:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, minden oké lesz! :) Szép délutánt, jó főzőcskét! :)
2015. szept. 9. 15:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az en anyukam is anyukanak, apukanak szolitotta az anyosat, aposat.En igy szoktam meg, igy tanultam, ezert szamamra termeszetes volt, hogy en is igy szolitottam az en anyosomat. Meg is erdemelte, mert nagyon jo lelku asszony volt. Es most az egyik vejem engem is NEHA anyukanak szolit.Lehet, hogy csipi a fejemet??
2015. szept. 9. 20:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
na hogy telt a délután? minden rendben volt?:)
2015. szept. 9. 21:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Minden jól ment, azt hiszem. Mondta, hogy tépelődött azon, hogy felhozza-e, de ő meg érzelmes teremtés belül és nagyon jól esett neki. Szeret engem, szóval nyugodtan anyuzhatom, ha gondolom, és ő igyekszik jó anyukám lenni a sajátom helyett. Szerinte megérdemeltem volna, és bármiben számíthatok rá. Kérdezhetek, kérhetek, vagy mondhatok bármit, ami csak egy anyukával lehet, ő örülne neki. Végül is, ha a menye leszek, az olyan, mintha lenne egy másik lánya. Sírtunk is kicsit, de ez lehet, hogy amiatt volt, mert nem csak az ételbe került vörösbor, hanem 1-1 pohárka a szakácsnőkbe is. :)
2015. szept. 11. 00:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, annyira cukik vagytok! :))))
2015. szept. 11. 11:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Irigyellek abból a szempontból, hogy ennyire jóban vagy az anyóssal. Én rájöttem, úgy nagyon igazából semmiről nem tudok érdemben beszélgetni vele, mert nem annyira reagál arra amit mondok, a fiáról meg teljesen felesleges akarmit mondani. A jót se, a rosszat vagy ami kissé akár negatív róla, isten őrizz. Ha igazam van se nincsen igazam előttük. Én nem érzem magam családtagnak náluk. Ha javasolok valamit, azt sose fogadják meg, szerintem mert én mondtam. Ha a fia mondja, elsőre tökéletes ötlet.
2015. szept. 17. 17:34
 17/17 anonim válasza:
Én is megérteném ha valaki anyunak szólítana mert az ő anyukája nem nagyon törődött vele. Ne szégyeld magad!
2015. szept. 26. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!