Szerintetek sincs ezzel probléma? Furán érzem magam miatta.
Sziasztok!
A saját édesanyámmal sosem volt túl jó kapcsolatom. Véletlen gyerek vagyok, és az érkezésem miatt nem volt lehetősége elválni, ezért nevelést, odafigyelést vagy szeretetet nem nagyon kaptam tőle. Már nem fáj annyira a dolog, mint kiskoromban, most épp 3 hónapja nem is tudok róla semmit. A párom családját viszont nagyon szeretem, kedves, jófej emberek, az első perctől fogva elfogadnak, anyósomat különösen szeretem, erős, csupaszív asszony.
Történt tegnap, hogy a családjánál voltunk, és kérdezni szerettem volna tőle valamit, de nem találtam bent, így a páromhoz fordultam, és feltettem a kérdést, hogy "Anyu hol van?" Elsőre fel sem fogtam, hogy mit kérdeztem, csak amikor láttam, hogy meglepetten néz rám, akkor ismételte ő el, hogy mit mondtam. A sógornőm is hallotta. Aztán a párom megölelgetett, hogy ennek ő igazából örül, és nincs semmi baj, a sógornőm is így volt a helyzettel, de én akkor is, azóta olyan furán érzem magam. Elpirulok és zavarba jövök, ha csak visszagondolok rá. Biztosan elmondja neki a sógornőm. Ha esetleg szóba jön a téma, nem tudom, hogy mit csináljak. Nehezen mutatom ki az érzéseimet. Ők a családom, ha úgy vesszük, lehetnek elfogultak, de ti, mint külső szemlélők, nem néznétek rám furán? Tudom, hogy lehet, hogy "apróságnak" tűnik, de én egy kicsit szégyellem magam miatta.
Üdv! Végre valaki, aki nem csak szidni tudja az anyósát és végre egy rendes anyós! :)
Szerintem ezzel nem bántottál meg senkit, semmi nem történt, nem kell miatta kellemetlenül érezned magadat. Elfogadnak, szeretnek, ez a lényeg. Ha el is mondja a sógornőd, nem lesz belőle semmi gond. Ha esetleg szóba kerül, mondd el nekik, hogy mit érzel, ismerik, gondolom a múltadat és meg fogják érteni.
Nekem sem fura. Azért is, amit az első írt, tényleg sokan anyóst-apóst anyukának-apukának hívják.
Vagy majdnem olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy Anyud hol van. Csak egy betű :)
Meg neki kvázi a családban az a neve, hogy anyu, mert gondolom, mindenki így hívja körülötted :)
Ó, ne parázz! :)
Nekem minden oké Anyummal és akapcsolatunkkal, és mégis volt már, hogy "Anyuztam" anyóspajtit. :) Én is nagyon szeretem őt, jóban vagyunk, nincs ebben semmi. Egy percre én is zavarba jöttem, de senki nem akadt fenn ezen. :)
Szóval nyugi, ha normálisak, akkor nem akadnak fenn, ha nem normálisak, akkor meg úgyis mindegy. De a tieid ezek szerint nagyon aranyosak, úgyhogy te se aggódj.
anyukám apa szüleit anyunak és apunak hívja..anya korán lett árva és úgy tekint mamáékra mint a szülőkre..mamámék is úgy viszonyulnak anyához,mintha a gyerekük lenne.persze nem úgy mintha apa és anya testvérek lennének..szóval menyemnek szólítják de attól még mindent megadnak neki is(olyat is ami nem pénzben mérhető)
szóval szerintem nem gáz és örülj neki,hogy jó anyóst fogtál ki!!
Ha tényleg ilyen jól kijöttök, akkor tuti nem kell ezen aggódnod. Anyósod is maximum örülni fog neki, hogy ennyire megkedvelted. :)
Olyan jó olvasni, hogy nem mindenkinek rémálom az anyósa, apósa :D
Ha meg is tudja szerintem buszke lesz rá, hogy anyának tekinted.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!