Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Életem szerelme anyja utál,...

Életem szerelme anyja utál, féltékeny rám és ki akar túrni a fia mellől. Hogy toleráljam a kedves mamát?

Figyelt kérdés

Párommal tökéletesen indult minden a kezdetekkor, nem vitáztunk soha, tényleg minden jó volt.. de a kedves anyuka ezt nemtudta jó szemmel nézni, ki akart túrni a fia mellől.. én vagyok az első szerelme a barátomnak, és ő is megmondta hogy nyugi, anyu csak féltékeny hogy elveszít ez teljesen oké.

Hát nekem nem az! Mindig mindenről tudni akart, egyszerűen nem tudott olyan apró csetepaté lenni köztünk hogy ő arról ne akart volna mindent tudni részletesen, mintha ő lenne a 3.fél a kapcsolatba, és ez engem nagyon idegesít, nagyon sokszor volt hogy a fiát ellenem beszéli, de persze ezt úgy hogy drága barátom semmit se sejtett belőle, csak nekem esett le egy idő után a dolog.. most van egy kis szünet köztünk, és már mondja a páromnak h én biztosan fiúkkal találkozgatok.

De ugyanez a szitu a párom fiu testvéreinél, barmilyen nőt visznek, senkise jó, mindegyikbe meglátja a szálkát és kibeszéli őket , persze ezt a hátuk mögött.. Kedvem nincs már átmenni hozzájuk, ilyen helyzetbe mi a teendő?

2015. szept. 8. 01:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is hasonló volt a szituáció. 1 évig nem mentem a mama tájékára sem, de a kisfia se nagyon.

A helyzeten végleg az változtatott, azaz mára már elfogadja a mama, hogy én vagyok a NŐ/TÁRS a fia életében, hogy a fia szemtől szemben megmondta az anyukájának, hogy rivalizál velem, és miért kellene nekem bocsánatot kérni?! Merthát ugye még nekem kellett volna tőle bocsánatot kérnem, akkor elfelejtett volna minden korábbi dolgot..:)

Az is igaz, hogy hónapokba telt, mire a párom eljutott végre idáig, hogy ennyire kiálljon értem. Konkrétan megmondtam neki, hogy nagyon szeretem, de nekem egy társra van szükségem, nem anyuka fiára.

Szóval, a barátodnak kell lépni, Te nem tudsz semmit csinálni, max kerülöd a mamát. Nincs abban semmi.

2015. szept. 8. 14:42
 12/15 A kérdező kommentje:

Most én is úgy vagyok hogy nem megyek hozzájuk és kerülöm a mamácskát

Igen minél jobban ellene vagyok, a párom annál inkább védi, de én megmondtam neki hogy költözzünk külön és álljon 2lábra, és most ő is ezen van, haladás:)

2015. szept. 8. 16:32
 13/15 anonim válasza:
Én elszoktam mondani páromnak a véleményemet de csak finoman hidd el ezzel többet érsz el months balhéznál mert a párod annál jobban védeni fogja AZ anyját és igy fog közétek állni.
2015. szept. 14. 08:09
 14/15 Miss19 ***** válasza:

Nàlunk is ez volt.. mindenbe bele szolt kulcsa volt a lakàshoz berontott, mikor nem voltunk otthon sietett lakàsba hogy szèt nèzen...

Folyton hivta a fiàt telefonon ha nem vete fel akkor egyenesen jöt s kulcsolta is rà 10 percre az ajtot pfff Undoritò

Le ültem beszèlni velük s jopofizot nekem pl. Ugyveszlek mint a lànyomat s ugyszeretlek mint a fiamat pff 😄😄 jo vicc

S ez mèg a kapcsolat közepèn volt aztàn odafajult a dolog hogy szemembe orditotta hogy nem kellek s takarodjak haza s a pàrommal jol összevesztek elszalad az anya s 2 hèt szünet volt köztük aztàn vissza nyalta magàt az anya s kibèkültek s kezdödöt minden elöröl de màr ugy hogy a pàrom probàlt arra ràvezetni hogy az anyat igy kell elfogadni ...

Föleg azok utàn hogy kemènyen lecsufolt kiosztott akinek csak tudot...

Egyszoval nincs mit kezdeni egy ilyen fèrfivel

Amig èl s megteheti az anyós az ilyen gonoszsàgokat addig csinàlja mig igyis ugyis begolyozol s ott kell hagyd a pàrod csak nem mind1 hogy mikor teszed föleg ha mèg gyerek is van...

2016. jún. 3. 23:05
 15/15 Miss19 ***** válasza:

Undoritò hogy mikre kèpesek egyesek semmi szègyen èrzet...

Ember tàrsunk irànti tisztelet.

2016. jún. 3. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!