Életem szerelme anyja utál, féltékeny rám és ki akar túrni a fia mellől. Hogy toleráljam a kedves mamát?
Párommal tökéletesen indult minden a kezdetekkor, nem vitáztunk soha, tényleg minden jó volt.. de a kedves anyuka ezt nemtudta jó szemmel nézni, ki akart túrni a fia mellől.. én vagyok az első szerelme a barátomnak, és ő is megmondta hogy nyugi, anyu csak féltékeny hogy elveszít ez teljesen oké.
Hát nekem nem az! Mindig mindenről tudni akart, egyszerűen nem tudott olyan apró csetepaté lenni köztünk hogy ő arról ne akart volna mindent tudni részletesen, mintha ő lenne a 3.fél a kapcsolatba, és ez engem nagyon idegesít, nagyon sokszor volt hogy a fiát ellenem beszéli, de persze ezt úgy hogy drága barátom semmit se sejtett belőle, csak nekem esett le egy idő után a dolog.. most van egy kis szünet köztünk, és már mondja a páromnak h én biztosan fiúkkal találkozgatok.
De ugyanez a szitu a párom fiu testvéreinél, barmilyen nőt visznek, senkise jó, mindegyikbe meglátja a szálkát és kibeszéli őket , persze ezt a hátuk mögött.. Kedvem nincs már átmenni hozzájuk, ilyen helyzetbe mi a teendő?
Messzire menekulsz. Ez csak rosszabb lesz, es lathatoan nem tudjak/akarjak anyucit leallitani.
Ne felejtsd el: ehhez a baratod is kell. Egy ember nem tud senkit egyedul kibeszelni.
alapból azt mondanám ne futamodj meg ha szeretitek egymást, engem is van aki utál a férjem családjában, mégsem fogom ezért elhagyni. Viszont azt veszem ki a dologból, hogy a párod is tehet róla, hogy anyuka mindent tud. tudni illik, ha valaki nem tud semmiről, akkor nem tud kavarni.
Én letojnám anyósjelöltet és a párommal beszélgetnék el.
Én mindig ezt csinálom, ha a kotnyeles rokon olyant tesz, vagy mond ami árthat a kapcsolatomnak ,hogy rögtön megbeszélem a párommal, és ha Ő azt mondja sz@.jam le, mert hülye akkor lesz@.om.
Valószínűleg a legjobb ha más vizekre evezel!
De előtte azért nem árt a fiúval megbeszélni, hogy leülnétek hármasban, és rendberaknátok a dolgot!
De sok esély nincs. Aki hülye az is marad!
Ha valóban életed szerelme akkor elfogadod az anyukájával együtt, mert ennek a fiúnak az életében nagyon fontos szerepet tölt be az anyja. Máris elérte amit akart, mert a párod nem állt ki a kapcsolatotok mellett, és most szünet van köztetek.
Ha szereted ezt a fiút először próbáld meg rendbehozni kettőtök kapcsolatát, beszélgess el vele, hogy neked mi nem jó, ő mit szeretne, hogyan tudnátok megoldást találni rá, ha veled tervez későbbiekben.
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!