A párom (32éves férfi), a gyerekem apja képtelen leszakadni a szüleiről. Főleg az anyjáról. Hogyan érhetném el, hogy elvágják a köldökzsinórt?
és ha szólsz férjednek mit szól?
vagy anyósnak?
keményen fel kell lépni.
házaséletetek milyen? (nem feltétlen a szex, hanem a kapcs. maga)
A telefonálásokat szerintem el kell viselni. Az én férjem is amíg külön laktunk anyósomtól, naponta telefonált neki, így szokták meg, hogy 5-10 perceket beszélnek, hát beszéljenek. Semmi bajom nem volt ezzel. Nyilván ha naponta igényli az átmenetelt, az nem normális, de ezt nem neked kéne leállítani, hanem a kedves férjednek. Ha ez neki jó vagy nem jó ugyan, de nem mer tenni semmit, akkor ez így fog maradni. Te, ha a fejed tetejére is állsz, nem tudsz beleszólni abba, hogy a férjed mennyit menjen az anyjáékhoz.
A légúti megbetegedés okozta halál kontra dohányzást, remélem nem azért említetted, mert azt gondolod, hogy AZÉRT halt meg a férjed testvére, mert anyósod dohányzott. Hacsak nem bizonyított tény ez, ilyet szemét dolog híresztelni.
Én a telefonálásban semmi rosszat nem látok.
Nálunk összetartó a család. Tök természetes, hogy minden nap egymásra csörgünk. Persze nem beszélünk órákat, de egy-két perc simán belefér.
Naná, hogy az unokája a mindene! Ez természetes egy nagyitól.
Én csak annyi rosszat látok az egészben, hogy téged nem hívnak. Pl. nem zavarna, hogy ő főz, legalább nekem nem kell. De akkor hívjanak engem is. Vagy mehetnél te is, csak nem akarsz?
Szerintem próbálj meg nyitottabb lenni és te is menni a férjeddel anyósékhoz. Ha eddig jóban voltatok, akkor biztosan megint jó lehetne a viszony, csak nem kell elzárkózni.
Akkor ide is leirom, egy no harom legnagyobb hibaja:
1. Azt hiszi hogy majd a hazassagtol megvaltozik a ferfi.
2. Azt hiszi hogy majd a gyerektol megvaltozik a ferfi.
3. Miutan rajott hogy egyikse, marad es tur.
"nem akarom a párom megváltoztatni - Hogyan érhetném el, hogy elvágják a köldökzsinórt?"
Ez nekem ellentmondásban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!