Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A párom (32éves férfi), a...

A párom (32éves férfi), a gyerekem apja képtelen leszakadni a szüleiről. Főleg az anyjáról. Hogyan érhetném el, hogy elvágják a köldökzsinórt?

Figyelt kérdés
2015. júl. 30. 10:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%

és ha szólsz férjednek mit szól?

vagy anyósnak?

keményen fel kell lépni.

házaséletetek milyen? (nem feltétlen a szex, hanem a kapcs. maga)

2015. júl. 30. 11:41
 12/23 anonim ***** válasza:
77%

A telefonálásokat szerintem el kell viselni. Az én férjem is amíg külön laktunk anyósomtól, naponta telefonált neki, így szokták meg, hogy 5-10 perceket beszélnek, hát beszéljenek. Semmi bajom nem volt ezzel. Nyilván ha naponta igényli az átmenetelt, az nem normális, de ezt nem neked kéne leállítani, hanem a kedves férjednek. Ha ez neki jó vagy nem jó ugyan, de nem mer tenni semmit, akkor ez így fog maradni. Te, ha a fejed tetejére is állsz, nem tudsz beleszólni abba, hogy a férjed mennyit menjen az anyjáékhoz.

A légúti megbetegedés okozta halál kontra dohányzást, remélem nem azért említetted, mert azt gondolod, hogy AZÉRT halt meg a férjed testvére, mert anyósod dohányzott. Hacsak nem bizonyított tény ez, ilyet szemét dolog híresztelni.

2015. júl. 30. 11:45
 13/23 anonim ***** válasza:
34%

Én a telefonálásban semmi rosszat nem látok.

Nálunk összetartó a család. Tök természetes, hogy minden nap egymásra csörgünk. Persze nem beszélünk órákat, de egy-két perc simán belefér.

Naná, hogy az unokája a mindene! Ez természetes egy nagyitól.

Én csak annyi rosszat látok az egészben, hogy téged nem hívnak. Pl. nem zavarna, hogy ő főz, legalább nekem nem kell. De akkor hívjanak engem is. Vagy mehetnél te is, csak nem akarsz?

Szerintem próbálj meg nyitottabb lenni és te is menni a férjeddel anyósékhoz. Ha eddig jóban voltatok, akkor biztosan megint jó lehetne a viszony, csak nem kell elzárkózni.

2015. júl. 30. 11:45
 14/23 A kérdező kommentje:
Bizonyított volt,hogy a dohányfüst váltotta ki szegénynél ami történt. Nem bunkóságból írtam le. És ezért nem szívesen megyek meg viszem a gyereket,mert azt a 2 és fél doboz lakásban elszívott cigit érezni lehet. Ő nem szeret átjönni hozzánk. Múltkor elhívtam sétálni őket,majd a párom nővérének panszkodott anyós,hogy én ki akarom őt csinálni,mert egy csomót sétáltunk. Megjegyzem az a csomó 1 óra babakocsi tologatás volt. Szóval ő jönni nem akar,elvárja,hogy mi menjünk,de ilyen körülmények közé nem szívesen és ezért én vagyok a szar. Megjegyezném még,hogy a gyerekkori dohányfüstben felnövés miatt a páromnak is asztmája volt és már légúti probléma miatt is kórházba került gyerekként. A sajátomat nem kívánom ennek kitenni...
2015. júl. 30. 12:02
 15/23 anonim ***** válasza:
73%

Akkor ide is leirom, egy no harom legnagyobb hibaja:

1. Azt hiszi hogy majd a hazassagtol megvaltozik a ferfi.

2. Azt hiszi hogy majd a gyerektol megvaltozik a ferfi.

3. Miutan rajott hogy egyikse, marad es tur.

2015. júl. 30. 12:02
 16/23 A kérdező kommentje:
Mégegyszer leírom,nem akarom a párom megváltoztatni és míg nem lettem terhes,semmi hasonló probléma nem merült fel.
2015. júl. 30. 12:03
 17/23 anonim ***** válasza:
91%
állj a sarkadra és jelentsd ki ők jöhetnek , nincs megtiltva ,de hozzájuk max "ti" mentek a teljes család és nem két naponta, hanem jó ha 2 hetente, ha viszont a párod menni akar, menjen. Mert aki hülye meg is érdemli.
2015. júl. 30. 12:11
 18/23 anonim ***** válasza:
71%

"nem akarom a párom megváltoztatni - Hogyan érhetném el, hogy elvágják a köldökzsinórt?"

Ez nekem ellentmondásban van.

2015. júl. 30. 12:46
 19/23 anonim ***** válasza:
92%
Nekem hasonló tapasztalatom volt, de hál istennek normalizálódott. Párommal 8 éve vagyunk együtt, szeptemberben lesz az esküvőnk. Jövendőbeli anyósom és közte is nagyon erős a kötelék. A napi telefonálás nálunk is szerepet játszik.Pedig páromnak van két bátyja, és velük mégsem ennyire szoros az anyuka viszonya. ( lehet ebben benne van az is, hogy párom később érkezett a bátyjáihoz képest.)2 éve voltunk a párommal együtt, és vettünk egy házat a szülei falujában, a szülői háztól 5 házra..Párom dolgozott, én akkor egyetemre jártam, és sokszor fordult elő, hogy a kedves anyuka a lakásunkban takarított mire haza értem, vagy a szennyesünket szelektálta, hogy átviszi magukhoz mosni. Volt olyan is, hogy főzni akartam vacsorára a páromnak, de mire haza értem, anyuka már hozta az ételt amit a fiának csinált. Egyszer pedig esküvőre mentünk,és bár kulturált módon, de össze vesztünk anyósommal ki vasalja ki a párom ingjét. Betelt a pohár. Elmagyaráztam páromnak, hogy ez így nem oké, felnött ember, külön háztartásban élünk, én vagyok a nő a házban.Párom erre azt mondta, hogy ő ezt érti, megérti az én érzéseim is, de nem akarja az anyukáját megbántani.Érdekes ember amúgy anyósom,mert alapjáraton kedves velem, sokszor meglep valami ajándékkal, volt, hogy együtt elmentünk vásárolni, és ragaszkodott hozzá, hogy azt a felsőt meg akarja venni nekem, amit kinéztem magamnak. Igazából ott szakadt el nálam a cérna, hogy egyik alkalommal az a polc, amin az egyetemi jegyzeteimet tartottam leszakadt,az összes jegyzetem mindenhol a szobába, de be kellett utaznom órára, úgy hagytam, hogy majd ha haza jövök elrendezem őket. Csak mire haza értem a jegyzeteim nem voltak ott, ugyanis anyuka bejött a házba, azt hitte azok már felesleges papírok, így átvitte magukhoz, hogy begyújtós papírnak jó lesz.. Ott szakadt el nálam a cérna. Leültettem páromat, és elmondtam neki, vagy elveszi az anyukájától a kulcsokat,tiszteletben tartja, hogy mi egy külön háztartás vagyunk, én mosok, főzők takarítok, vagy most össze pakolom a cuccaimat, haza költözök a szüleimhez, és közünk mindennek vége. Párom annyira ledöbbent, és végül igazat adott nekem, hogy az anyjának elmagyarázta ezt, és elvette a kulcsait. Igaz anyósom majd egy hónapig duzzogott, de végül beletörődött. Ennek már 5-6 éve...Nyugodtan állj ki magadért !Beszélgessen naponta az anyukájával ha akar. Ha akarja látogassa meg annyiszor amennyiszer akarja őt. De a párod dolga az, hogy a sarkára álljon, és elmagyarázza neki, hogy tartson dolgokat tiszteletben !Az én tapasztalatom az, hogy a párod fellépésén múlik minden. Mi azóta jól meg vagyunk. És anyósom is sokat változott.
2015. júl. 30. 12:47
 20/23 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos nem történt meg az egészséges leválás,csak menekülni tudsz onnan, vagy marad a langyos szar taposása életed végéig!
2015. júl. 30. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!